Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Ford Sable Transmission Informasjon

The Ford Motor Companys Mercury Sable var utstyrt med flere forskjellige automatgirkasser da det var en bil i mellomklassen 1986-2005 og en full-size versjon i 2008 og 2009. Sendingene, alle automatikk, var generelt Ford-produkter, selv om General Motors og Ford samarbeidet om 6F sekstrinns automatgir i 2002 og brukt i 2008-modeller. Mer enn to millioner Sables ble produsert i løpet av sin 20-års produksjon løp. Bakgrunn

Sable var luksus versjon av Fords Taurus modell, og som alle Mercury tilbud, var utstyrt med luksus-interiør og eksteriør avtaler, herunder dets varemerke lightbar som strakte seg over nesen mellom frontlyktene . Tidlige modeller ble drevet av en 2,5-liters inline-fire-sylindret motor med en tre-trinns ATX automatgir. Den større 3,0-liters Vulcan V-6 og 3,8-liters Essex V-6 var utstyrt med firetrinns AXOD automatikk.
ATX

ATX automatgir ble produsert 1986-1994. Det var en grunnleggende tre-trinns hydraulisk kraftoverføring som ikke var datastyrt. Det var heller ingen overdrive komponent. Det ble kontrollert av et gass-kabel i stedet for den mer avanserte datateknologi funnet på Fords konkurrenter. Sable søsknene, Taurus, og de Eskorte og Tracer modellene hadde ATX erstattet i 1991 med Mazda-bygget F-4EAT automatisk.
AXOD

Sables utstyrt med 3,0-liters Vulcan V-6 fikk AXOD fire-trinns automatisk starten i 1986. I 1991 ble en ny generasjon av AXOD sendinger utviklet med nye elektroniske kontroller med den interne identifikasjonskode som AXOD-E. Den Sable delte AXOD med Taurus og 1991-1993 Lincoln Continental.
Problemer med påliteligheten

AXOD og AXOD-E var dårlige sendinger. Modellene led av smøreproblemer og clutch feil. Overføringen ofte gled mellom første og andre gir og generelt skiftet hardt når slippe inn i noen gear. Ford løst disse problemene innen 1995, men AXOD fattige rykte allerede hadde vært forseglet.
Midsize Ending

Ford endte produksjonen av sin Sable stasjonsvogn i 2004, med sedan avviklet i 2005. Taurus endte produksjonen som en mellomstor bil i 2006. Men, i 2007, kunngjorde Ford Mercury Montego sedan var å bli omdøpt Sable, gir det et nytt liv som en full-size bil. Med den nye Sable kom fornyet håp for en lang produksjon sammen med en ny automatgirkasse.
GM /Ford versjon

Det nye automatiske kom i form av en general Motorer /Ford $ 720 millioner team prosjekt for å utvikle en ny automatisk for biler og lys-plikt pickups. Sendingene er identiske for begge merker, men har egne navn. Fords nye automatisk for full størrelse Sable var 6F sekstrinns automatgir, mens GM markedsført den automatiske som 6T70 og 6TF.
6F

6F var en allsidig og holdbar automatisk innebygd i Van Dyke Transmission fabrikken i Sterling Heights, Michigan Den ble plassert i 2008-2009 Sables og Tauruses og er kanskje Fords beste overføring til dags dato. Likevel var salget av Sable skuffende lav og produksjon ble avsluttet i mai 2009, men Taurus gjenstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112157.html

Previous:
Next:

andre Autos