Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

1988 Mustang Saleen Specs

The 1988 Mustang Saleen er en muskel bil som ble utviklet av amerikanske bilprodusenten Ford Motor Company. The Saleen ble designet av den tidligere amerikanske racerfører Steve Saleen i 1983, og den første Mustang Saleen ble sluppet ett år senere. Ford Mustang Saleens er fortsatt i produksjon fra 2010. Interiør og Eksteriør

Interiøret i 1988 Mustang Saleen inkluderer en tre-eikers skinnratt og skinn girkule, samt foran og bak Saleen Edition Flofit sportsseter som kommer i brun og grå. I 1988 ble en Pioneer KEH 6050 radio og kassettspiller lagt til som var seks høyttalere. Virkemidlene er en turteller og speedometer. Eksteriøret har fremre støtfanger listverk, som ble lagt i 1988-modellen. Den Saleen Mustang emblem er også på dekk lokket. Bilen har en Saleen Autosports bakvingen, uretan front air dam, uretan sideskjørt og uretan bak Valance. Dekk måler 8,9 inches bred med 4,5-tommers høye sidevegger er på 16-tommers diameter Saleen Autosport hjul, som er laget av mesh legering. Utvendig fargealternativer er purpur rød, Oxford hvit, svart og grå.
Fjæring og bremser

Monroe Formula GP gass struts ble lagt til bilen for 1998 modellen, og de følger spiralfjærer på forsiden av kjøretøyet for suspensjonen. Monroe GP gass sjokk, også lagt i 1988, bli med spiralfjærer bak på bilen. Bilen er utstyrt med spankulere montering lagrene og uretan stabilisatorstag pivot foringer. Den Saleen har SVO skivebremser foran og bak.
Strøm

V8-motor i hjertet av Mustang Saleen har et volum på 302 kubikk inches og et kompresjonsforhold på 9.2:1. Det kan generere opptil 225 hestekrefter ved 4200 rpm og 300 pund-fot dreiemoment ved 3200 rpm.
Andre funksjoner og alternativer

The Mustang Saleen er utstyrt med en Hurst quick-ratio Shifter, Racecraft chassis oppkvikkende og avstiverstag. Ekstrautstyr inkluderer Saleen Autosports fem-eikers lettmetallfelger og 3.55:1 traction control differensiallikninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111957.html

Previous:
Next:

andre Autos