Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Suzuki Vehicle Identification

The Suzuki Motor Corporation ble grunnlagt i 1909 og begynte å produsere biler etter andre verdenskrig. Fra de første motordrevne sykler i 1950 til Suzuki moderne flåte av biler, motorsykler og andre kjøretøyer, kan en Suzuki produkt bli identifisert på flere måter utover jakt etter varemerket "S"-logoen. Historiske Motorsykler

Suzukis første motorvogner var sykler som brukte små gassmotorer. Modeller 1952-1955 har smale dekk og generelt ligne sykler. I 1956 introduserte Suzuki en modell kjent som Colleda TT. Denne bilen ligner en mye mer moderne motorsykkel, med en klassisk tåre dråpeformede bensintanken og en bakre passasjersetet. I 1960 produserte Suzuki mange motorsykler som har aerodynamiske glass og karosserideler.
Moderne Motorsykler

dag Suzuki produserer en komplett linje av motorsykler. Deres Sportbike klassen har store eksosrør, dramatiske kroppen paneler og små, skrå frontruter. Suzuki Cruisers er lavbebygde og vanligvis har tilbehør som saltasker og vertikale frontruter. Touring modeller likne cruisers, men med enda flere praktiske tilbehør for langdistanse kjøring. Til slutt, produserer Suzuki off-road og motocross-sykler, med store, synlige fjærer og smale dekk som har tunge slitebanen.

Historiske Biler

Suzukis første bilene var kompakte modeller. Den Suzulight, først solgt i 1955, hadde to dører, en firkantet form og en unik én vindusvisker. I 1963 Suzuki begynte å selge biler i USA, og nye modeller dukket opp som Carry, som var en kei lastebil tilgjengelig i flere lastebil og van konfigurasjoner. Den Carry er kjent for sin korte, skrå hette, firkantede frontlykter og lav taklinje. Også i 1960, begynte Suzuki produsere sin LJ serie av off-road kjøretøyer som ligner konvertible Jeeps men legger Suzuki innslag som firkantet kropp og glasspaneler.
Moderne biler
< p> Dagens Suzuki lineup består av SX4, som er tilgjengelig som sedan eller crossover stasjonsvogn, Grand Vitara og XL7 SUVer, ekvator pickup lastebil, og Kizashi kompakt bil. Mens inspirert av andre populære auto design, disse Suzuki biler funksjonen Suzuki badging og store, sorte trapesformede griller. Den generelle styling kan beskrives som en blanding av rette linjer og harde vinkler, med myke kurver og aerodynamiske kroppen paneler.
Andre kjøretøy Typer

Utover sine biler, lastebiler og motorsykler, har Suzuki produsert en rekke andre biler i løpet av de siste 50 årene. En rekke Suzuki motorer brukes i farkost og bjørn noen særtrekk i tillegg til Suzuki navn. Suzukis all-terreng kjøretøy kan bli samlet inn i to kategorier: ATV, som er større og vanligvis har en hindring for tauing maskiner og sport ATV som ligner fire hjul versjoner av Suzuki Motocross motorsykler med synlige suspensjoner og minimal kroppen paneler skjule mekanikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112288.html

Previous:
Next:

andre Autos