Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Om frontruter

Bil frontruter er en av de tingene som folk flest ikke tenker på når du kjøper et kjøretøy eller kjører rundt i den. Frontruter blir tatt for gitt fordi alle biler som selges i dag er utstyrt med dem. Vi aldri tenke på dem som en luksus element, men på et tidspunkt var de. Historie

den første bilen frontruter solgte var en valgfri oppgradering eieren kunne legge på ved kjøpstidspunktet. Folk hadde på seg briller mens du kjører bil uten frontrute. De ble kjøpt av personer som ikke lenger ønsket å drive med briller og hadde råd til alternativet, men det er ingen klar indikasjon på hvor mye som oppgraderingen koste i 1900. Kort tid etter den første frontruten ble satt på markedet, ble lukkede lastebiler, busser og biler oppfunnet. Etterspørselen etter automotive glass tilsatt og har holdt seg høy siden den gang.
Time Frame

Wraparound glass ble satt på biler på midten av 1900-tallet og var den første milepælen i bilbransjen glass. Før begynnelsen, ble biler vanligvis utstyrt med en én-person topp, i tillegg til side gardiner. Dette betydde at kjøretøyene var hovedsakelig drevet når været var rettferdig. Av 1929, var de fleste bilene utstyrt med wraparound glass, som ga beskyttelse mot flygende rusk, gjørme sprut, vind, regn og veistøv. Folk kan nå kjøre sine biler i alle typer vær.
Potential

Selv glass gir beskyttelse mot elementene, var det ikke et perfekt produkt. På grunn av måten vinduene ble produsert, ble førerens sikt gjennom dem forvrengt, og de hadde en tendens til å være dyrt, så vel. Som et resultat, begynte auto-glass produsenter endre måten de gjorde sitt produkt. I stedet for å bruke det som var kjent som "batch"-metoden, de slått til den såkalte "bånd"-metoden. Denne bryteren gjort auto glass rimeligere og forbedret sin kvalitet, eliminerer forvrengning. Forbedringene av produsentene har gjort bruk av glass frontruter i biler mer praktiske og dermed utbredt.
Hensyn

Fordi frontruter ble laget av vanlig glass, hadde de en tendens til å knuse inn i skarpe skår når de blir brutt. Dette var veldig farlig for sjåføren og passasjeren under kollisjoner. Som et resultat utviklet glassprodusenter en sikrere type glass ved å laminere en fin film lag mellom to tynne glasslag. Dette var den første sikkerhetsglass og ble produsert i 1928. Når frontruten ble knust, holdt filmen glasset på plass, noe som reduserte skader påført fra flygende glass. Gjennom årene har teknologien bidratt til å bedre film laget og kvaliteten på auto glass har også forbedret. Alle biler laget i USA har kommet utstyrt med sikkerhetsglass siden 1966.
Fordeler

Bil frontruter gi mange fordeler. I tillegg til å beskytte bilens interiør, fører og passasjerer mot elementene, de gir også beskyttelse mot tyveri. Selv om en tyv kan rett og slett knuse et vindu, gir det en barriere mellom forbipasserende og en bil sitter på en parkeringsplass. Det er ikke som om noen bare kan gå av og stikke hånden i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111971.html

Previous:
Next:

andre Autos