Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er Skrå Mirrors?

Skrå speil er et resultat av skiftende teknologi. Ikke mange vet hva disse viktige speil er, men sjåførene bruker dem hver dag. Uten skrå speil, ville kjøring være langt mer farlig og veiene mindre trygg. Definisjon

Skrå speil er bredt vinklet speil som ikke gjenspeiler direkte tilbake på en person, men gi rom for en visning videre til baksiden og siden av personen. Skrå speil fungere som en konveks, som skaper det ytterligere utsikt til hver side av speilet selv.
Funksjon

Skrå speil brukes hovedsakelig som sidespeil til biler, lastebiler og motorsykler. Dette er hva som gjør en sjåfør for å se trafikken bak ham.
Vanligste bruksområdene

Den mest vanlige bruken av skråstilte speil er som speil for biler. Imidlertid er disse speilene vanligvis bare omtalt som "skrå speil" når du arbeider med motorsykler.
Non-Vehicle bruk for Skrå Mirrors
p Det er noen bemerkelsesverdige bruksområder for skrå speil utenfor kjøretøy. Mange "morsomme hus" eller karneval "hjemsøkt hus" vil bruke skrå speil på grunn av de ulike refleksjoner som kan legge til en nifs atmosfære.
Skrå Mirrors for Home

Skrå speil er ikke et opplagt valg for hjem innredning, men for personer som liker de svært moderne kunstnerisk design av boliger, eller odd kunstnerisk design, er det skrå speil laget for boliger.
Hunters Verdsett obliques Som Vel

første kikkert, mikroskoper og teleskoper brukt skrå speil. Faktisk, mange av dagens modeller også bruke skrå speil for å forstørre bildet for det menneskelige øyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112367.html

Previous:
Next:

andre Autos