Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er en kompakt bil

En kompakt bil er noen liten bil som er innenfor en viss størrelse. Definisjonene varierer, men vanligvis er det avtalt at en kompakt bil må være rundt 170 inches lang, avhengig av kroppen stil. Kompakte biler vanligvis har små motorer og er markedsført som entry-level biler med rimelige priser og noen luksus alternativer. Fordeler

Foruten sine lave priser, er kompakte biler foretrekkes av drivere for flere viktige grunner. Deres mindre motorer og lav vekt på grunn av mangel av ekstrautstyr gjør komprimerer noen av de mest drivstoffeffektive biler tilgjengelig. Mens superminis (eller subcompacts), klassen under komprimerer i forhold til størrelse, kan bli enda mer effektive, de kan også være for liten til å være et praktisk alternativ for mange sjåfører. Komprimerer er også lettere å manøvrere på grunn av mindre akselavstander og kan parkeres i mindre områder, noe som gjør dem ideelle for mange urbane sjåfører.
Ulemper

Den største ulempen med kompakt biler er faktisk det samme som sin viktigste fordel: størrelsen. Cargo og passasjerkapasitet er ofte begrenset. Mens mange kompakte modellene har plass til fem, kan det være vanskelig å sete fem (eller noen ganger også fire) i full størrelse voksne komfortabelt. Fordi de er ment å bli solgt til en lavere pris, kan kompakte biler ansette rimelige materialer som kan gjøre billigere deres utseende eller lang holdbarhet. Når shopping for en kompakt bil, være klar over pålitelighet rangeringer er viktigere enn noensinne.
The Rise of Komprimerer

Kompakte biler har blitt produsert av store amerikanske bilprodusentene siden 1950-tallet. Moderne kompakte biler ble populær på 1970-tallet under energikrise. Høyere bensinpriser, sammen med nye føderale utslipp standarder, førte bilprodusentene til å begynne å produsere mindre biler med mindre kraftige motorer. Forener States Environmental Protection Agency utstedt definisjonen som kompakte biler var de med en hytte volum mellom 100 og 110 kubikkmeter. Siden 70-tallet, har mange nye kompakte biler blitt introdusert som både innenlands og import modeller.
Historiske modeller

første kompakt bil i USA var 1950 Nash Rambler. Med en 100-tommers akselavstand Rambler var på den lille enden av den moderne skala. Det var tilgjengelig som en stasjonsvogn, kabriolet og sedan, begynner strategi for å tilby kompakte modeller i forskjellige karosserivarianter å appellere til en bred base av drivere. Andre kjente kompakte modeller er General Motors 'Chevrolet Corvair av 1960-tallet og den originale Honda Civic av 1970-tallet. Produsere
Moderne modeller

dag de fleste store bilprodusentene minst én kompakt modell. Kompakte luksusbiler og sportsbiler ta den kompakte bort fra sine røtter som et rimelig alternativ, og appellerer til sjåfører som kjøper et kjøretøy for primære andre grunner enn størrelse. Ford Focus, Dodge Caliber, og Chevrolet Cobalt er blant nyere amerikanske kompaktkameraer. Andre komprimerer inkluderer Honda Civic, Toyota Corolla, BMW 3-serie, Subaru Impreza, og Volkswagen Jetta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112291.html

Previous:
Next:

andre Autos