Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Beskrivelse av en Garbage Truck

Søppelbiler, også kjent som renovasjonsbiler eller avfallsinnsamling kjøretøy, begynte som enkle lastebiler eller hest og vogner som ble brukt til å samle opp og transportere søppel. I dag, søppelbiler er komplekse maskiner og kommer i en rekke konfigurasjoner. Det er flere viktige funksjoner som kan være nyttig for å identifisere en søppelbil, uansett type. Basic Beskrivelse

Nesten alle søppelbiler består av en drosje og en hopper. Førerhuset kan ligne i førerhuset på en annen lastebil, som inneholder motorrommet og kabinen (vanligvis med plass til fører og én ekstra astronaut). Beholderen er et stort, metall kammer inn i hvilken søppel er satt inn. På grunn av de store mengder vekt de må bære, kan søppelbiler også bli identifisert av sine store hjul og heavy-duty fjæring og rammekomponentene.
Viktige komponenter

En søppelbil kan rett og slett være en lastebil med et stort lasterom som brukes for søppel. De fleste søppelbiler, derimot, er dedikert til formål å samle søppel og bruke andre deler for å gjøre denne prosessen mer effektiv. Mange søppelbiler bruke en hopper enn er faktisk en komprimator, hvor en stor bevegelig blad komprimerer søppelet inne for å gjøre plass til mer. Den packer blad drives av en rekke kontroller som kan betjenes av føreren eller av en annen søppel samling arbeidstaker i tilfeller hvor kontrollene er plassert på utsiden av kjøretøyet.
Major Typer

Det finnes flere hovedtyper av søppelbiler som er nyttige i ulike søppel samling scenarier. De fleste av disse er oppkalt etter den metoden som søppel legges i beholderen. Bak-lastere med en stor åpning på baksiden av kjøretøyet slik at søppelsekker eller binger kan løftes inn av arbeidere på bakkenivå. Front-lastere med en hopper som er åpen på toppen. De bruker hydrauliske armene til å løfte Dumpsters høyt over lastebilen og helle innholdet i beholderen. Frontlastere er et mer vanlig syn på byens gater hvor Dumpsters brukes av beboere og bedrifter, mens bak-lastere er oftere brukt i forstadsområder og landlige innstillinger.
Heiser og Arms

Alle bortsett fra de enkleste søppelbiler bruke hydrauliske heiser eller armer for å sette søppel i beholderen. De store gafler på forsiden av en frontlaster er et sikkert tegn på hva slags lastebil det er. Bak-lastere kan også taljer, som arbeiderne kan sette søppelkasser slik at de kan være mekanisk løftes og tømmes i beholderen. Noen nyere søppelbiler bruke fullt leddbommer som kan fjernstyres til å gripe og løfte en søppel container uten behov for en arbeidstaker å forlate hytta.
Bilder mindre vanlige typer
< p> Det er også flere andre, mindre vanlige typer søppelbiler. Side-lastere, som navnet tilsier, er lik bak-lastere, men har sine hopper åpningen på siden av lastebilen. Noen side-lastere faktisk har en hopper som er delt inn i flere avdelinger og med flere åpninger Disse slags lastebiler blir ofte brukt til å samle resirkulerbare søppel, som må forbli separert. Suge lastebiler er en siste type søppel lastebil. De bruker store luftfylte rør for å støvsuge avfall ut av spesialdesignede beholdere eller av overflaten på gatene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112292.html

Previous:
Next:

andre Autos