Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

The History of the Buick Automobile

The Buick bil eies av Michigan-baserte General Motors. Det er ansett som en entry-level luksusbil plassert over Chevrolet, Pontiac og Oldsmobile og under Cadillac. Oldsmobile ble avviklet i 2004, forlater Buick som eneste mid-level alternativet. Buick var umåtelig populær gjennom store deler av livet sitt og nådde en topp i salg i 1984 da fallende oljepriser førte til en oppblomstring i mid-size bil salg. Origins

The Buick Motor Company ble grunnlagt i 1903 av David Buick i Detroit, Mich Det ble solgt til James Whiting samme år. Whiting leid gründer William Durant å administrere virksomheten. Tidlige versjoner av Buick omtalt servostyringen.
General Motors

Durant kapitalisert på Buick tidlige suksess ved å kjøpe andre bil selskaper for å danne General Motors i 1908. Han har også utviklet selskapets policy at ingen merkevare konkurrere mot hverandre, men være rettet mot spesifikke kunder. Chevrolet ble markedsført til arbeiderklassen, Oldsmobile og Pontiac til øvre middelklassen, Buick til unge fagfolk som leger, advokater og mid-nivå ledere;. Og Cadillac for de velstående

Roadmaster

1936-1958 Roadmaster er kanskje Buick mest ikoniske symbolet under bilprodusenten historie. Det var Buick største og lengste bilen med 1949 Roadmaster sitter på en 126-tommers akselavstand. Det kom som en sedan, todørs coupe, cabriolet og femdørs stasjonsvogn. Det inneholdt en stor foss grille, "koøyer" på fendere og trident Buick logo. Det var en massiv maskin som drives av en Buick straight-åtte eller 322-kubikk-tommers eller 364-ci V-8s.
Electra

Electra var en annen båt-størrelse luksuriøs bil introdusert av Buick i 1959 å erstatte Roadmaster. Topplinjen Electra 225 ble oppkalt etter sin fenomenale 225-tommers lengde. I likhet med Roadmaster ble Electra plassert på en 126-tommers akselavstand. De hardtop modellene delt styling egenskaper med den Cadillac Fleetwood.
Compact Car

økende populariteten til Volkswagen Beetle bedt Buick til å vurdere å produsere en kompakt bil som var økonomisk , men fortsatt passer i executive bil klasse. Resultatet var innføringen i 1960 av Tempest og Buick Special med Special sin underserier Skylark etter i midten av 1961. The Special ble drevet av en 215-ci V-8 genererer 155 hestekrefter, mens Skylark, må ikke forveksles med de tidligere Skylark modeller, inneholdt den samme motoren vurdert til 185 hestekrefter. The Skylark ble senere sin egen merkevare.
Miserable 1970

Som alle Detroit bilprodusentene, led Buick sterkt etter oljekrisen i 1973 som drivstoff prisene eksplodert. De 1971-1976 Electras, for eksempel målt 233 inches lang og inneholdt en 350 ci eller 455-ci V-8. Men, i 1977, ble det reduseres med 12 inches og motor alternativer nå inkluderte 252-ci V-6 og 307-ci V-8.
Dag

Selv om det hadde vært spekulasjoner om at Buick kan gå veien for Oldsmobile, er det ingen planer om å slippe linjen. Pontiac var planlagt å bli droppet i 2010. For 2010, introduserte Buick en ny linje av LaCrosse og Luzern biler som er kjekk og har knyttet Jaguar som den mest pålitelige bilen i USA i en JD Power and Associates studie ..

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112212.html

Previous:
Next:

andre Autos