Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan dekode en Toyota Camry VIN Number

The Toyota Camry er en av de mest solgte biler i USA. Camry har blitt solgt av Toyota siden 1980. I 1981 krevde føderal lov alle kjøretøy skal merkes med en 17-sifret VIN (Vehicle Identification Number). VIN inneholder viktig informasjon om møteplass, produsent og bilmodell. Instruksjoner
en

titt på det første sifferet i VIN. Dette siffer angir landet forsamlingen. Toyota Camrys selges i USA er bygget i Amerika eller Japan. De som bygges i Amerika vil bli merket med tallene "1" eller "4". De som bygges i Japan vil starte med en "J".
2

Se på andre tallene i VIN. Dette siffer angir produsenten av kjøretøyet. Alle Toyota biler, som Camry, er produsert av Toyota, og vil ha en "T" som den andre VIN siffer.
3

gå videre til siffer 3 til 7, da 9-tall. Denne serien av tall er sammensatt av en intern Toyota kode spesifikt til alternativene og utstyr bilen har. Motoren koden, kropp stil og sikkerhet vil bli oppført for ditt Camry. Koding endringer fra år til år.
4

Finn den åttende siffer i VIN. Dette siffer angir de spesielle bilmodeller. Alle Toyota Camrys vil ha en "K" i den åttende sifferposisjon. Camry har brukt denne sifret siden innføringen av VIN-systemet i 1981. Selv Camry Hybrider er merket med "K".
5

gå videre til tiende tallene i VIN. Den tiende siffer angir år modell av kjøretøyet. En 2001 Camry vil ha en "1" i den tiende posisjon. Tallene stige til 2010 modell, da alfabetet vil brukes, og begynner med "A" og beveger seg i stigende rekkefølge. Camrys bygget før 2001, kan du bruke den andre halvdelen av alfabetet, minus "Z". 2000 års modell Camrys vil ha en "Y" som den tiende siffer, 1999-modellene vil ha en "X"
6

Finn ellevte sifferet i VIN.. Dette siffer angir fabrikken Camry ble bygget i. Camrys bygget i USA er bygget i Georgetown, Kentucky anlegget og merket med en "U". Camrys bygget i Japan vil ha en numerisk siffer, i stedet for en bokstav.
7

Se på de siste seks sifrene i VIN. Siffer 12 til 17 viser en modell kode for Camry. En Camry med ending sifrene "000005", var den femte Camry produsert for det året modellen. De seks siste sifrene er lik en teller og beveger seg i stigende rekkefølge. Biler bygget i Japan er ikke på samme antall som de som bygges i Amerika.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112213.html

Previous:
Next:

andre Autos