Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvor er Honda gjort?

The Tokyo-baserte Honda Motor Company bygger biler, bildeler, scootere og motorsykler i Japan og 16 andre land. Det multinasjonale selskapet har også planter til å produsere roboter, lastebiler, jetmotorer og elektriske komponenter. I 2004 slo den ut Chrysler LLC som den fjerde største bilprodusenten i USA, hvor den har 13 planter. Første amerikanske Export

Honda etablerte sin første USA-kontor i 1959 i Los Angeles, California, for å selge sine sedan.
Corporate Offices
< p> Honda opprettholder Divisjonens hovedkontor of American Honda Motor Co i Torrance, California, og Honda Canada Inc. i Markham, Ontario, Canada.
bilder Fleksible Fabrikker

Selskapets planter over hele verden er laget for å imøtekomme retooling å bygge noen Honda produkt til raskt å møte regionale krav.
Sterke Sales

Honda har solgt mer enn 1 million biler hvert år i USA siden 1999 da salget steg fra 1.076 million i 1999 til 1,2 millioner i 2008.
Kina

Honda driver en fabrikk i Guangdong-provinsen of China, hvor det bygger Honda Jazz, og har samarbeidsavtaler med Dongfeng Motor Corporation og Guangzhou Automobile Industry Group.
Global planter
p Det opererer fem planter i Japan, 13 i USA, seks i Pakistan, tre på Filippinene, to hver i Brasil, Malaysia, India og Vietnam, og ett hver i Canada, Mexico, Belgia, Colombia, Tyrkia, Thailand, Argentina, Kina og Storbritannia .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112059.html

Previous:
Next:

andre Autos