Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Typer av pansrede stridsvogner

De militære bruker mange forskjellige typer utstyr for å holde sine soldater trygg, inkludert kroppen rustning, hjelmer og pansrede kjøretøyer. Det finnes flere forskjellige typer av pansrede kjøretøyer som brukes av det militære, både for å beskytte soldater og for å bekjempe fiender. Disse bilene er ofte brukt i kamper og for transport av tropper i farlige krigsherjede områder. Tanker

Tanks er en av de mest tallrike typer pansrede kjøretøyer. De er tungt pansret og tungt bevæpnet, typisk montere en kanon-kaliber main pistol og to eller flere mitraljøser. Våpnene kan betjenes fra den relative sikkerheten til tankens interiør. Spor, i stedet for hjul, blir brukt for mobilitet, slik at tanker å operere i mange ulike typer terreng.
Armored Cars

pansrede biler utstyrt med skuddsikre plater installert under biler eksteriør, samt skuddsikre glass for å beskytte beboerne. Pansrede biler kan beskytte passasjerene fra mange typer våpen, fra håndvåpen til maskingevær til granater.

Tyngre, var væpnede versjoner av pansrede biler oftere brukt for kamp i World War II. Disse kjøretøyene ble brukt til militære politipatruljer, speiding oppdrag og som et middel for kommunikasjon mellom sjefer og tropper.

Pansrede personellkjøretøy

pansrede personellkjøretøy, eller APC, blir brukt av det militære for å transportere soldater trygt fra ett sted til et annet. De APC beskytte soldatene mot snike angrep langs veien, samt fra landminer og veibomber. Noen av disse kjøretøyene kjøre på hjul, mens andre har spor som ligner på tanks.
Selvdreven Artillery

Selvgående artilleri er beltegående eller hjulgående pansrede kjøretøyer som monteres stort kaliber artilleri. Disse bilene er oftest brukt for langtrekkende, indirekte ild angrep, som de ikke er så tungt pansret som andre kjøretøy. Selvgående artilleri biler er laget for å beskytte mannskap og ammunisjon fra håndvåpen og granatsplinter, og gi artilleri med en høy grad av mobilitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111887.html

Previous:
Next:

andre Autos