Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Om Chevy Crossfire Injection

General Motors (GM) brukte Chevrolet Crossfire innsprøytningssystem i Corvette 1983-1985. Systemet økte bilens ytelse samtidig kutte ned på sine utslipp.
Formål

GM ingeniører hadde utslipp bekymringer i forhold til Corvette. Samtidig, de ønsker ikke å miste ytelse som en konsekvens. Bensininnsprøytning var det beste systemet de kunne komme opp med på den tiden.
Advent

Chevy Crossfire injeksjon (RPO L83) gjorde sin debut i 1983 . Det brukes to throttle organer på toppen av inntak manifold, og brukte en datamaskin basert på en Cadillac Digital Fuel Injection (DFI) enhet for å kjøre systemet.
Fordelene

I 1984 toppet Crossfire injeksjon Corvette motor hestekrefter ved 205, en 10-hk økning. Også bensininnsprøytning var i stand til å redusere bilens utslipp.
Ulemper

tross for Crossfire injeksjon resultater, GM alltid følt det var i stand til mer enn det. Det kan ha tjent bare som en midlertidig metode for drivstoff levering før debut av Tuned Port Injection (TPI).
Replacement

I 1985 erstattet TPI Crossfire . Det økte Corvette hestekrefter til 230, besting forgjengerens økning styringsrenten med 15 hk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112340.html

Previous:
Next:

andre Autos