Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan kjøpe ny trailer Dekk

Som med dekk på andre biler, trailer dekk ta mye av misbruk. Tauing tung last på en trailer - spesielt i varmt vær - slites ned denne type dekk. Gjennomsnittlig levetid for en trailer dekk er tre til fem år. Selv om din trailer dekk har nok av slitebanen igjen på dem, erstatte dem når de blir tre til fire år gammel, definitivt når de når fem år gammel. Instruksjoner
en

Skriv ned målene på tilhengeren dekk. Du finner disse på siden av dekket. De vil se ut omtrent som dette eksempelet: 20,5 x 8,0 x 10C. 20.5 er den samlede dimensjon, 8.0 er den seksjon bredde, 10 er den kant diameter, og C er belastningsområdet. For å matche de eksisterende dekk, trenger du denne information.If tilhengeren har ingen dekk, sjekk instruksjonsboken eller ringe produsenten for å finne riktig størrelse.
2

Call lokale dekk butikker og finne ut om de bærer på størrelse med nye trailer dekk du trenger, hvis de har dekkene på lager, og hvor mye hvert dekk kostnader. Skriv ned informasjon du har samlet.
3

Sjekk prisene for nye trailer dekk på Internett. Tirerack.com (se Resources) er en butikk som bærer trailer dekk. Finn riktig størrelse, og du kan umiddelbart se pris og garanti rating. Husk å legge fraktkostnadene til prisen på dekkene. Merker ned info slik at du kan bruke den i neste trinn.
4

Sammenlign priser og garantier av tilhengeren dekk du har lokalisert. Du bør ha minst to merker av dekk å velge mellom som passer hengeren og håndtere belastningen. Den endelige avgjørelsen til slutt vil bli basert på hvor mye du ønsker å bruke.
5

Bestill online eller besøke en lokal dekk butikk for å kjøpe den nye traileren dekk du har bestemt deg.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112159.html

Previous:
Next:

andre Autos