Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan fikse opp en gammel Jeep

Fikse opp gammel Jeep er egentlig alt om å komme tilbake til det grunnleggende og sørge for at du gir den en god melodi. Som biler blir eldre, deler slites ned og selv de enkleste ting kan føre til at bilen slutter å virke. For å fikse opp en gammel Jeep du må sjekke batteriet, tennplugger, olje og girolje, og sørg for at dekkene har nok trå på dem og bremsene fungerer som de skal. Du trenger
Volt meter
Stikknøkkel og pipesett med tennplugg socket
Rag
Flat skrutrekker
New tennplugger
Nye tennplugg ledninger
En assistent
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen og finne peilepinnen. Det bør være plassert nær fronten av motoren bukten mellom radiatoren og motorens ventildekselet. Det vil være en løkke i enden av den. Dra den ut, tørk av peilepinnen med fille og sett det hele veien. Trekk den ut igjen og sjekker oljenivået. På noen Jeeps, vil det være en krysser mønster på enden av peilepinnen. Kontroller at oljenivået er som krysser-mønster område, mellom høy-og lav-mark lines.Other Jeeps har små hull langs enden av peilepinnen viser hvor mange liter olje er i bunnpannen. Sjekk riktig mengde olje merke og modell av Jeep behov og sammenligne det med det faktiske nivået på dipstick.Repeat denne prosessen for overføring dipstick.If olje eller overføring er lavt, skru av motoren-olje cap (for olje) eller sette trakten hvor overføring peilepinnen går (for girolje) og fyll opp til riktig nivå.
2

Trekk først tennplugg ledning ut av toppen av ventilen dekselet på din høyre. Sett metall tuppen av skrutrekkeren inn i tennplugg ledning hele veien, og pass på at spissen er å ta kontakt med metall tappene i plug wire. Sørg for at hendene og kroppen er klar av noe metall på bilen. Har din assistent dra motoren rundt. Du bør se en gnist, som vil bekrefte at plugg ledninger og distributør fungerer fint. Hvis du ikke ser en gnist, og koble den andre enden av ledningen til forhandleren og plasser metall tuppen av skrutrekkeren ved siden av den eksponerte distributør slutten. Ikke holde skrutrekkeren på plass. Sørg for at den kan sitte ved fordeleren uten assistanse. Sveiv motoren igjen. Hvis det er en gnist, så din distributør er fine, og pluggen ledningen er bad.Replace som plugger ledningen med en ny. Gjenta denne prosessen for alle tennplugg ledninger, men prøv bare en tennplugg ledning om gangen.
3

Løsne tennpluggen med tennplugg kontakten og trekk tennpluggen ut for å inspisere den. Hvis tennpluggen spissen er spiss eller ser skadet det må byttes ut. Den tuppen være et brun-hvit farge. Hvis ikke, bytt pluggen. Når du strammer til tennpluggen, må du passe på å ikke stramme, og stoppe når det er snug.Repeat denne prosessen for hver tennplugg, igjen, gjør bare én om gangen.
4

Angre den negative kabelen på batteripolen, da den positive kabel. Med volt meter, plasserer den røde ledningen på den røde batteriet og den svarte ledningen på rammen av bilen (prøve å finne en bart metall spot). Aldri, aldri berøre de positive og negative batteripolene samtidig med ledninger (eller noe annet for den saks skyld). Din volt måleren skal være på eller nær 14 volt for et godt fungerende batteri. Selv om det er en 12-volts batteri det bør registrere 14 volt. Hvis den ikke gjør det, er batteriet underladet. Du kan enten ta opp batteriet til en ladestasjon på en lokal auto-deler butikken eller bytte ut batteriet. Den auto-deler butikken kan avgjøre om ditt batteri er i stand til å holde en belastning, så det er en god idé å prøve dette først før du bytter battery.When du er ferdig med å sjekke batteriet, koble den røde kabelen til den positive batteripolen, deretter kobler den svarte kabelen til minuspolen.
5

Kontroller dekkenes-mønsterdybde ved å kjøre fingrene inne i slitebanen på dekkene dine. Følg i sporene av slitebanen til du finner slitebanen dyptgående markør. Dette vil være en gummi-lapp i sporet av slitebanen. På et nytt dekk går det vinkelrett på slitebanen seg selv og sitter dypt i sporene i slitebanen. Hvis det er i flukt med mønsterdybde på dekk er det på tide å skifte dekk. Ta din Jeep til en lokal dekk butikk å ha dem montere nye dekk for deg.
6

visuelt bremseklossene på Jeep din gjennom eikene på hjulet ditt. Din bremsekloss bør være minst en åttendedel-of-en tomme tykk. Hvis det ikke er det, må du ha en mekaniker tjeneste bremsene og erstatte klossene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112062.html

Previous:
Next:

andre Autos