Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er Car Towing utstyr?

Trenger du å taue bilen din for andre grunner enn reparasjon? Kanskje du skal på en tur med en bobil eller beveger seg med mer enn én bil. Uansett tilfelle, må du ha riktig tilhengerfeste for å maksimere sikkerheten. Nedenfor finner ytterligere informasjon som vil hjelpe deg å kjøre trygt. Hensyn

Før du kjøpe eller leie noen bil tauing utstyr, se på alternativene. Som med de fleste beslutninger, må fordeler og ulemper skal vurderes. Den endelige svaret avhenger av type bil og formål for tauing. Den første typen av tilhengerfeste kalles en glassplate, som krever en lastebil med en glassplate festet. Kjøretøy kan ha for å bli slept på en flat for en rekke ulike årsaker. Avhengig av hvordan kjøretøyet er gjort, kan det være best å heve bilen. Noen produsenter oppgir at deres biler kan bare være trygt slept på en lasteplan. Med to-wheel bil tauing, bilens to forhjulene er av bakken -. Two-wheel tauing ofte er det beste alternativet for forhjulsdrift, hvor kraften fra motoren blir sendt rett til forhjulene. Med flat tauing, som også kalles fire hjulene ned tauing, blir bilens fire hjul all berører bakken. Fritidsaktiviteter sjåfører ofte bruker denne metoden, fordi de ofte unhitch sine slept biler under turer. Det er også vanskelig å lagre en glassplate eller slep dolly.
Mer om Flatbed Towing

En flatbed trailer er den sikreste måten å reise og den enkleste på bilen. Alle hjulene er av bakken og motoren er slått av. På den annen side kan flat bruke mer bensin enn normalt, fordi de sleper en tung last. Dessuten vil du enten nødt til å ringe opp et anerkjent selskap å taue bilen eller, hvis de brukes på en jevnlig basis, kjøpe en for tusenvis av dollar. Når du leier eller kjøper et lasteplan, vil du ikke trenger noe annet utstyr enn et stikk på trekkvognen og chassis eller suspensjon med aksel stropper og skralle stropper til å knytte bilen ned.

Mer om to hjul Towing

For to hjul tauing, bruker du et slep dolly. Dette er en to-hjul trailer som har ramper og dype spor for dine forhjulene og som kobles til en trekkrok. Selv om dette gir en rimeligere måte å taue en bil enn en flatbed, har det flere ulemper. Hvis bilen taues ofte, vil dekkene på bakken har mye mer slitasje enn de på dolly. Dette kan føre til kjøring problemer. Også mange sjåfører som taue biler ikke føle deg så komfortabel med de sikkerhetsmessige faktorer av dolly. Når du bruker et slep dolly, har trekkvognen å være £ 750. eller mer heavy enn bilen som blir slept. Maksimal vekt for slep er £ 3450. for forhjulsdrevne biler og £ 3,900. for bakhjulsdrevne biler. Haker, som er festet til baksiden av trekkvognen, må taue den totale vekten av slepet dolly og din bil. Du trenger også et stikk ball, som kommer i forskjellige størrelser og sikkerhet kjettinger til å holde dolly koblet til trekkvognen i tilfelle tauing coupler sklir av ballen eller ballen løsner fra stikk. En lys bar med en brems og baklys må være montert på bilen også.
Fire-hjul Down Towing

mest ofte brukt form for sleping er fire hjulene ned, noe som er vanlig med fritidskjøretøy (RV) tauing biler. Igjen, er vekten en viktig faktor. Du må finne ut RV brutto kombinasjon vekt rating. Ha minst 10 hestekrefter for hver £ 1,000. av vekten som blir slept. Bilen og RV er festet med et slep bar. Det er tre grunnleggende typer: selvinnrettende mottaker mount, selv-samkjøre bilen mount og grunnleggende stiv, eller en ramme. Selvutjevnende slep barer brukes mest, fordi de er lettest å koble opp av én person. Avhengig av vekten av bilen ble tauet, vil du bruke en av fire forskjellige klasser av tauing utstyr. Klasse I er opp til £ 2000., Er klasse II fra 2001 til 3500 kg., Klasse III er fra 3501 til 5000 kg., Og klasse IV er fra 5001 til £ 10,000. i vekt. Tilsett vekten av kjøretøyet som blir slept og eventuelle elementer inne. Du vil også kreve en mottaker stikk, tilhengerfeste, sikkerhet kabler, en hale lys ledningsnett kit og en bunnplate kit, samt tauing tilbehør.
Braking Sikkerhetsutstyr

ekstra bremsesystem kosttilskudd trekkvognen bremser. Den brukes til å hjelpe trekkvognen forsinke eller stoppe brått i tilfelle en nødsituasjon. Du kan finne en rekke forskjellige typer bremsesystemer. Noen er avhengige av egenprodusert lufttrykk og sylindere som gjelder press på bremsepedalen. Andre bruker hydraulisk eller lufttrykket fra RV eller bruke en surge bremsesystem som registrerer slep bar trykk. Disse bremsesystemer er en svært viktig del av tauing sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111968.html

Previous:
Next:

andre Autos