Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Historien om Chevrolet Cars

General Motors-eide Chevrolet produserer biler som spenner fra sub-kompakte biler til lette og middels plikt lastebiler. Bilene er markedsført til middelklassen og bruker ofte patriotiske print og tv-reklame for å selge biler. Chevrolet produserer 18 forskjellige typer biler og lastebiler som spenner fra økonomisk Aveo til Corvette. Historie

Grunnlagt i 1911 av Louis Chevrolet og William Durant, blomstret GM Marque med sine mellomstore biler som tilbys i midten prisklasse. Men det var ikke før i etterkrigstiden og fremveksten av stylist Harley Earl som Chevrolet begynte å produsere noen vakre og nyskapende biler.
Betydning

Ralph Nader bok, "usikre når som helst Speed", som kritisk undersøkt sikkerheten til bak-motor Chevrolet Corvair, revolusjonerte bil sikkerhet, som fører til gjennomføring av bilbelte og design og engineering sikkerhetsstandarder.
Identifikasjon

Chevrolet mål Amerikas "heartland" med en serie TV-reklamer som appellerer til forbrukerens patriotisme.
Typer

Blant de mange biler det har produsert er den Impala, Bel Air, Corvair, Monte Carlo, Camaro, Nova, Corvette og lastebiler og sport utility kjøretøy Silverado, S-10 og Blazer.
Egenskaper

I 1950 introduserte Harley Earl finnene, noe som gjør 1957 Bel Air et ikon for 1950 popkulturen.
Størrelse

Fra 1955 og ut 2002 Chevrolet produserte liten blokk 265-kubikk-tommers V-8 som har blitt fast innslag i nesten alle Chevy kjøretøy på ett eller annet tidspunkt.
Fun Fact

grunnlegger Louis Chevrolet solgte sin Chevrolet lager kort tid etter at selskapet startet og aldri høstet økonomiske fordeler av navnet hans som lever i dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112019.html

Previous:
Next:

andre Autos