Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Toyota Celica Model Information

The Toyota Celica i 35-års levetid fra 1970 til 2005. Nordamerikanske salget endte i 2002 da markedsandelen falt til under 60 000 solgte enheter årlig. Det ble trukket fra USA for det japanske hjemmemarkedet, men salget fortsatte å falle til bare 3113 ble solgt i 2005. Den siste generasjon Celica, produsert siden 2000, inneholdt en enkelt liftback modell med to trimme nivåer. Bakgrunn

Toyota Celica debuterte i 1970 og fikk raskt et fotfeste i drivstoffeffektive kompakt bil markedet på grunn av sin sporty utseende og lav pris. År etter år ble kåret til en av de beste kjøper på amerikansk jord. Etter en periode med å tilby kupeer og kabrioleter det slo seg ned i 2000 for å tilby sports coupe-style tre-dørs liftback, ifølge edmunds.com og Motor Trend.
Sjette generasjon modeller

Fra 1994 til 1999, tilbød Toyota Celica som en coupé og cabriolet. I Nord-Amerika og europeiske markeder tre trimme nivåer ble tilbudt: The ST, GT og sportspakke GT-S. Basen ST-modellen inneholdt en 105-hestekrefter 1,8-liters firesylindret motor genererer £ 110-fot dreiemoment. GT-versjonen mottok 2,2-liters motor, ifølge toyotacelicas.com.
Makeover

Toyota igangsatt en total makeover for den syvende generasjon modeller som debuterte i 2000. Det var en dramatisk avvik fra sjette-generasjons versjoner. Mens 1990 er Celicas omtalt sporty kurver og solgte godt, ble de også datert. Toyota falt coupe og cabriolet og fokusert på en kraftig detaljert liftback. De hadde fått et dypt etset beltline strekker seg fra fronten av dørene bakover og fremhevet av en hekkspoiler. Frontlyktene strukket vertikalt utenfor skrånende nese, ifølge edmunds.com.
Spesifikasjoner

2002 Celica ble drevet av en 140-hk 1,8-liters inline fire- sylindret motor som gir £ 125-fot dreiemoment. Den kom utstyrt med valg av fem-eller seks-trinns manuell girkasse eller en firetrinns automatisk. Sin akselavstand målt 102,4 inches lang med en samlet lengde på bare 170,5 inches. Det sto 68.3 inches bred og 51,4 inches høy. Dens egenvekt var en lys £ 2425, ifølge Motor Trend
standardfunksjoner

Celica GT og GT-S var utstyrt med standard funksjoner:. Air- condition, sjåfør /passasjer airbag, gulvbelegg med teppe i bagasjerommet, 3-punkts sikkerhetsbelter, frontlys kontroll og skumringssensoren, seks-høyttaler lydsystem, turteller og opplyst entry system, ifølge Motor Trend.


GT og GT-S

2002 Celica kom i to utstyrsnivåer: GT og GT-S. Begge kan bestilles med en automatisk eller manuell girkasse. Standard girkasse for GT var den fem-trinns manuell. En "E-shift" push-button fire-trinns automatisk kan bestilles i tillegg. GT-S er utstyrt med sekstrinns manuell. Begge kan være utstyrt med 15-tommers aluminium lettmetallfelger, ifølge edmunds.com.
Interiør

siste generasjon Celica interiør sitter to voksne i front komfortabelt. Baksetene er mindre komfortable, men ikke straffe. Baksetene felles ned for å tillate god plass under liftback i bagasjerommet. Det også omtalt et gulv konsoll, bøtte seter og metallic sølv aksenter, ifølge Motor Trend.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112270.html

Previous:
Next:

andre Autos