Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan kan jeg Ship Biler til Nigeria?

Shipping en bil til Nigeria er en moderat enkel prosess. Det er selskaper som kan hjelpe deg sende bilen til Nigeria fra USA. Kostnaden for forsendelse varierer fra $ 1200 til $ 2500, avhengig av størrelsen på bilen, type container det går i, og hvor fort du trenger det for å komme dit. Gjør due diligence for å sørge for at du velger et anerkjent selskap er et sentralt punkt, samt gjennomgå relevante nettsteder for å sikre at du ikke er en del av en svindel. Velge en bil Shipping Company

Noen av de mer populære og er pålitelig og trygt selskaper inkluderer: ShipMyVehicle.com, InternationalCarShipping.com, og AutoCarShippers.com. De leverer til ulike land over hele verden, inkludert Nigeria.You må fylle ut et elektronisk bil sitat skjema for å bestemme prisen på bilen forsendelse og hva slags beholder det vil reise i. Du bør fylle ut et tilbud med alle tre organisasjoner for å sikre at du får den beste prisen mulig. Og når et selskap kommer tilbake til deg med en sats, ikke nøl med å prute med dem og presentere sine konkurrenters priser.
Velge en Shipping Method
p Det er i utgangspunktet to måter å sende bilen til Nigeria. Du må bestemme om du vil ha en "roll on roll off" forsendelse eller en container forsendelse. Rullen på kast av alternativet vil ha en ansatt i rederiet kjøre bilen på en stor lastebåt i en havneby. . En annen ansatt i Nigeria vil drive det tilbake av når den kommer
p Hvis du velger å sende bilen i en container, må du velge hvilken container størrelse for å sende den i. containerskipning kan være i en 20 - fot bred med 10 meter høye eller en 40-fot bred med 10 meter høye container. Disse beholderne vil bli plassert på shipping båt og tatt av ved en kran. De containere kan koste minst $ 500 til $ 1000 mer enn roll on roll off metoden, men det anses tryggere fordi det ikke finnes vær elementer at bilen må møte i løpet av havet reise.

Når du har valgt container og din bedrift, må du velge det stedet hvor bilen vil bli kuttet av. Du kan søke etter et selskap som har pickup alternativer over hele landet, eller du kan velge å slippe bilen av på byen hvor forsendelsen båten drar fra. Plukke bilen opp fra non-port byen vil legge til ekstra kostnader for transaksjonen. Når bilen er i Nigeria, vil du motta en bekreftelse fra rederiet at den er klar for henting.
Vokt dere for svindel

Husk å fjerne alle verdisaker fra bilen din, så vil du ikke vet hvem som skal ha tilgang til den. Sjekk også ut noen organisasjoner som kan ta bilen din - hvis du leverer den i gale hender, vil du aldri se det igjen. Autocarshippers.com detaljer en liste over mulige svindel som agenter prøver å spille, inkludert tilbyr å selge bilen din og sende den, men du aldri får noen penger, eller tvinger deg til å koble dem penger før bilen er sendt, så aldri kommer til å plukke den opp. Vær årvåken i å håndtere organisasjoner og aldri betale for tjenesten fullt ut før det faktisk er gjennomført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112271.html

Previous:
Next:

andre Autos