Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva gjør Smart Cars Smart?

Smart Cars, designet og solgt av bilprodusenten Smart, tilbys som en intelligent alternativ til en tradisjonell bilens dårlig drivstoff forbruk, overdreven kostnader på grunn av stor størrelse, og vanskelig å manøvrere gjennom byrom. Tilgjengelig i Europa siden 1998, nyheten om Smart Cars sakte gjort sin vei til Nord-Amerika. De ble tilgjengelig i USA i 2008. Opprinnelsen til navnet

Navnet Smart var opprinnelig et akronym kondensert fra uttrykket Swatch Mercedes ART. Programmet for å utvikle Smart-bilene ble ledet av sveitsisk urmaker Swatch, som samarbeider med tyske bilprodusenten Mercedes. I dag er det Smart merke et datterselskap av Daimler AG. Smart navnet også ble en stor markedsføringsverktøy, spille på den innovative natur mikro-kompakt bil (også kjent som en supermini eller Microcar).
Smart Design

Smart-bilene ble opprinnelig designet for å være lett drevet på smale eller overfylte bygater. De ble også konstruert for å være kort nok til å være i stand til å parkere vinkelrett på en kant, og dermed eliminere behovet for parallell parkering. Den hendige størrelsen eliminerer overflødig lasteplass og har i stedet fokusert på transport av en eller to personer. Kombinert med høy gass kjørelengde og lave kostnader, ble det Smart merkevare presentert som en mer fornuftig alternativ til større konvensjonelle biler.
Kritikere

Smart annonsert i 2006 at det ville begynne å selge biler i USA begynner i 2008. Som de spesifikke modeller som skulle selges ble avslørt, begynte kritikerne å utfordre vedtaket. Chief blant de klager var at Smart er 30-40 mil /gallon spekter av drivstoff standarder var under det som tilbys av mange biler med hybrid elektriske motorer, som hadde hoppet i popularitet som bensin prisene steg over de foregående månedene og årene. Imidlertid forsvarte Smart sin avgjørelse, og bemerker at dets $ 12 000 biler ble, i noen tilfeller, mindre enn halvparten av prisen av en hybrid vehicle.After sine første nordamerikanske tilbud, Smart annonsert planer om å bygget og test markedet en helt elektrisk versjon av Smart Car.
Safety

annen funksjon i Smart Car er dens sikkerhetsgodkjenning. Mange uavhengige tester har rangert Smart Car blant den øvre tier av små biler. Imidlertid har nyere modeller noen ganger ikke klart seg så godt, får gjennomsnittlig eller under gjennomsnittlig rating. For førere av de høyere rangerte modeller, sikkerhetsfunksjoner gjøre sine Smart bilen enda mer ønskelig.
Tilpasningsdyktighet

Et siste aspekt av Smart-biler som kan stå for sin status som smart er bilens tilpasningsevne. På grunn av svært enkel design, har ettermarkedet auto tunere oppdaget mange måter å endre en Smart Car i hva er ofte svært enkle prosesser. Blant de vanligste modifikasjoner er innsetting av en motorsykkel motor (de fleste sport-tilbøyelig motorsykler faktisk har større og kraftigere motorer enn standard Smart Car). Disse motorene forvandle den lette bilen inn i en rask, sporty auto.The innledende design har blitt endret av Smart selskapet også, med nye versjoner og spesielle utgaver dukker opp jevnlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112104.html

Previous:
Next:

andre Autos