Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan å parkere en Prius

The Prius er en kompakt bil med høy gass kjørelengde og en relativt skjøre kroppen gjør det nødvendig å fortsette med forsiktighet ved parkering og rygging bilen. Produsert av Toyota inngikk Prius det asiatiske bilmarkedet i 1997. Det nådde ikke det amerikanske bilmarkedet fram til 2001. Bilen er for tiden tilgjengelig for salg i over 40 land. Som i 2009, er Prius en bestselger for Toyota, med over 1,2 millioner biler solgt på verdensbasis. Instruksjoner
lukeparkering
en

Drive flere meter foran der du ønsker å lukeparkere.
2

Bruk blinklys og sette Prius i revers for å indikere til andre drivere du vil reversere bilen og parkere på plassen bak deg.
3

Engage de Intelligent parkeringshjelp eller Self Park har hvis Prius er utstyrt med enten system. I likhet med cruise control, er funksjonen drives av en innebygd datamaskin og styring sensor. Det er ikke nødvendig å flytte rattet eller skifte gir når Selvet Park funksjonen er aktivert, men du må "holde foten lett på bremsepedalen," ifølge Hybrid Vehicle Star. En stemme vil si, "The assist er over," når din Prius er fullstendig parkert
4 p Hvis din Prius ikke har en automatisk parkeringssystem, deretter bruke den vanlige prosedyren for lukeparkering:. Turn rattet langt igjen før det ikke kan slå videre. Slipp foten fra bremsepedalen, og la bilen å sakte snu. Den naturlige trekk av rattet (basert på plassering av dekkene) vil føre til at bilen kurve bakover i stilling beveger seg fra venstre mot høyre. Fortsett å reversere bilen for flere inches, eller til du er innenfor inches av bilen parkert bak deg. Trykk foten på bremsen og deretter vri rattet til høyre. Slipp foten og la fronten av bilen for å lette på plass helt. Bilen bør være på linje med fortauskanten.
5

parkere bilen flere inches foran bilen bak deg å minimere mengden av parkeringsplass din Prius tar opp. Sette bilen i "Park, eller P."
Non-Parallel parkering
6

Drive til rommet hvor du ønsker å parkere Prius.

7

Bruk blinklys for å indikere til andre sjåfører som skal snu i parkeringsplass, om nødvendig.
8

Angi parkeringsplass og sette bilen i park. Slå av tenningen og gå ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112358.html

Previous:
Next:

andre Autos