Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan ta dørene av en Jeep

Hvis du ønsker en av de fantastiske fordelene ved å ha en Jeep Wrangler, så ta av dørene. Uten dører, har du lett tilgang til å hoppe inn og ut av bilen. Det er en veldig enkel skritt som tar fem minutter å utføre. Lar innse det, ble Jeep gjort å ha toppen og dører av. Du trenger
Jeep Wrangler
13 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Første jeg ville gjøre er å fjerne toppen av Jeep. Dette gjør det lettere å fjerne dørene. Rulle ned vinduene eller fjerne vinduene på en 1/2 dør soft top Jeep.
2

Ta 13 mm fastnøkkel og løsne og fjerne de to mutrene utenfor de to hengslene på døren. Jeg ville løsne boltene fra bunn til topp. Dette er plassert på øvre høyre side av døren, bak speilet. Hvis du er som meg og hater tanken på å skrape maling, bare bruke sølv nøtter eller en plast skiftenøkkel.
3

Åpne døren og ta av døren struping stroppen på innsiden. Stå på utsiden av Jeep. Sett en håndflaten på den øverste delen (der vinduet en gang var) og den andre håndflaten på bunnen av døren.
4

Begynn å løfte oppover med bunnen håndflaten og trykk for å lukke med den øverste hånden. Dette vil fungere dørene og pin av Jeep. Hvis døren ikke rikke deretter fortsette å svinge døren og tilbake med trykket oppover for å ta døren av.
5

Deaktiver dome lys og buzz lyd ved å fjerne sikringen eller klipp på slå. Bryteren er plassert på den side av hengsel på innsiden hvor døren lukket. Sikringen kan ligge i hanskerommet som nummer fire. Pakk sikring i vev og la i hanskerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112122.html

Previous:
Next:

andre Autos