Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan erstatte en Wood Trailer Floor Med Steel

Tilhengere er ideelle nyttekjøretøyer - de kan hjelpe deg å flytte biler, søppel eller noe annet du trenger uten å rote opp sengen av en lastebil eller å måtte finne en bergingsbil. De fleste tilhengere kommer med tre etasjer, noe som gjør dem mer utsatt for råte og skader. Bytte ut et tregulv med stål gulv tar tid og krefter, men de resulterende fordelene er en sterkere tilhenger gulv og mindre vedlikehold. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Målebånd
Permanent markør
bajonettsag
16-gauge stål sheetmetal eller diamant-plate stål
Drill og metall borekroner
Allen hodet bolter og muttere
Allen hodet støpsel
Fastnøkkel sett
Vis flere instruksjoner
en

skru fra hverandre eksisterende seng gulvet fra tilhengeren med 3/8-inch skralle og socket sett. Fjern de tre styrene og legg dem til side.
2

Mål bredden av tilhengeren. Stål kommer i 4-by-8-fots ark, og få dem ark kuttet kan koste penger. Med forsiktig målinger, kan du være sikker på at du får minimalt med stål og kutt. Hvis tilhengeren er mindre enn 8 meter bred, bør du vurdere å legge stålet slik at det er ett stykke fra side til side, og flere stykker ned lengden.
3

Kjøp stålet på en lokal stål verksted og skjær den har til lengde. Hvis du ikke kan få det kuttet, kan du også markere og klippe den med en bajonettsag, men dette er en vanskelig prosess og vil ikke gi den retteste kuttet.
4

Plasser stål på tilhengeren gulvet ved hjelp av en assistent og krype under den. Marker alle hullene igjen fra å sikre tre til tilhengeren med sprittusj.
5

Trekk ut stål med hjelp av en assistent og snu det. Bore ut hvert av hullene ved hjelp av drill og metall borekroner, stepping opp fra en liten diameter bit for eksempel 1/8 tommer og flytte opp til du er en størrelse større enn maskinvaren.
6

Bolt sheetmetal på hengeren ved hjelp av Allen hodet bolter og muttere, den 3/8-inch skralle, Allen-head stikkontakter og fastnøkkel.
7

Gjenta trinn 4 til 6 for Resten av tilhengeren. Når gulvet er boltet ned, er monteringen ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112373.html

Previous:
Next:

andre Autos