Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Maxima Vs. Mazda 6S

Nissan Maxima og Mazda6s er mellomstore japanske importerte biler rettet mot det samme markedet. Mens Mazda6s har øverste nivå trimme nivåer, alternativ pakker for begge kjøretøyene er like. Maxima starter på ca $ 30 160 og Mazda6s på $ 25935. Maxima Har

Maxima tilbys i to trimme nivåer - basen S og SV, med S med 18-tommers lettmetallfelger og nøkkelfri tenning, mens SV er utstyrt med skinnseter og . ni-høyttaler lydsystem
Mazda6s Egenskaper

Tre utstyrsnivåer tilbys i Mazda6s: Sport, Touring og Grand Touring, som alle er high-end, alternativ -Laden modeller med funksjoner som strekker seg fra 17-tommers lettmetallfelger og tåkelys til oppvarmede skinnseter og Bluetooth-tilkobling.
Maxima Strøm

Kraft er levert av en 290-hestekrefter 3,5-liters V-6 motor genererer £ 261-fot dreiemoment med sekstrinns automatisk girkasse padle-Shifters montert på rattet.
Mazda6s Strøm

Mazda6s modellene har en 272-hestekrefter, 3,7-liters V-6 gir £ 269-fot dreiemoment matchet med en sekstrinns automatisk girkasse.
Maxima resultatutvikling

Maxima V-6 gir rikelig med get-up-and-go og gjør godt å balansere komfort med håndtering, ifølge edmunds.com.
Mazda6s resultatutvikling

Mazda6s har muskuløs, men jevn, strøm, selv om det ikke er så kvikk som forventet med sin high-end sport funksjoner, i henhold til edmunds.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112309.html

Previous:
Next:

andre Autos