Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Typer Auto Batterier

Den automatiske batteri er synonymt med blybatterier. Det finnes imidlertid andre typer av batterier som brukes for biler. Selv om de ikke er like populær som den bly-syre, de er stadig voksende i popularitet, hovedsakelig på grunn av produksjons-og teknologiutviklingen. Blybatterier

The blybatterier heter det på grunn av kombinasjonen av bly elektroder og syre til å generere elektrisitet i dem. Oppfunnet i 1859, er det eldste bilbatteri i tilværelsen. Blybatterier har muligheten til å levere høy lynstrømmer, noe som betyr at cellene de er sammensatt av opprettholde en stor kraft-til-vekt-forhold. Denne funksjonen gjør det attraktivt for Bil starter motorer. Også blybatterier er den billigste å produsere, noe som gjør dem mest vanlig auto batteri. På nedsiden, selv om de er relativt tung og kan eksplodere hvis overladet.
Nikkel-metall hydrid batterier

Ni-MH batterier kom i mainstream bruk i slutten av 1980, og de er lette å gjenvinne på grunn av den relative mangelen på giftige materialer. Også, de har høy tetthet energi, som er mengden av energi som kan holdes i vekt eller volum, slik at de kan være mindre enn bly-syre-batterier. Disse styrkene er hvorfor nikkel-metall hydrid batterier brukes for hybridbiler som Toyota Prius og hybrid versjoner av Toyota Highlander, Ford Escape og Saturn Vue. De har sine ulemper, men: De kan være kreftfremkallende, og gruvedrift prosessen kan være farlig |
Lithium-Ion batterier

Lithium-ion-batterier er. ikke på langt nær like vanlig i biler som de to andre typer batterier på grunn av sine komparative kortere holdbarhet og slitestyrke. Men de har lavere toksisitet og høyere energitetthet (det vil si evnen til å lagre mer energi i et mindre volum) enn både bly eller nikkel-metall hydrid batterier. Sikkerhet, kostnader og levetid bekymringer har begrenset lithium-ion-batterier til noen få, som regel dyre, biler, men en rekke selskaper investerer i forskning for å overvinne disse veisperringer og gjøre lithium-ion-batterier til et ideelt valg for bruk i hybrid biler i fremtid.
Andre typer av Auto Batterier

Andre typer auto batterier er sjeldne på grunn av alvorlige begrensninger, men har potensial til å brukes i fremtiden. For eksempel, selv om nikkel-jern batterier ikke mye brukt på grunn av sin relativt lav kostnad oppbevaring, trives de på å bli overladet og overarbeidet.
Manner for bruk

Bensin biler vanligvis har blybatterier. Hybridbiler, derimot, vanligvis kjøres på nikkel-metall-hydrid batterier for å håndheve sine salgsargumenter for reduksjon av forurensning og drivstoffeffektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112235.html

Previous:
Next:

andre Autos