Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Automatiske Cars Vs. Manuell

I 1948 Oldsmobile sluppet den første automatgir, kalt Hydro-Matic, som gjorde kjører en mye mer morsom oppgave, siden veksling var ikke lenger nødvendig for føreren. Seksti år senere, automatgir er nå mer vanlig i USA enn den manuelle girkassen, også kjent som en stick-shift. Spørsmålet de fleste forbrukere har er, hvilken type girkasse er bedre? Dette avhenger i stor grad av brukeren og hennes behov. Den følgende veiledningen vil hjelpe deg å avgjøre hvilken som er det beste alternativet for deg. Kostnad

Så lenge en manuell girkasse er godt tatt vare på, noe som betyr at overføring væske nivåer overvåkes og fylt på en jevnlig basis, er det en mye mindre sannsynlighet for at det vil trenge reparasjoner i forhold til en automatisk overføring. Automatisk overføring reparasjoner også kan være svært kostbare. Kombiner det med mye høyere kostnad på en automatisk girkasse, og du kan spare mye penger ved å bruke en bil med manuell girkasse.
Leg Strain

Enhver sjåfør som eier en manuell girkasse forstår hvor vanskelig det er å kjøre hvis du har noen form for skade beinet. Det er nesten umulig å administrere en clutch med en fot som er i en støpt. Eldre drivere også finne belastningen involvert i å holde clutchen inne mens stoppet er mindre enn behagelig. Disse situasjoner unngås med automatgir, som bare den ene foten er nødvendig for å styre bilen, og det er ingen belastning involvert i kjøringen.
Gass Effektivitet

Mange forbrukere er på jakt etter biler med større gass effektivitet. Biler med manuelle girkasser vanligvis får 5 til 15 prosent bedre gass kjørelengde. Automatiske transmisjoner mister mye kraft på grunn av måten kraften overføres til hjulene i de to forskjellige typer overføring. Manuelle girkasser bruke en direkte mekanisk kobling til hjulene, mens automatiske girkasser lider av et fenomen kjent som "glidning", som fører til tap i kraft, og dermed et tap i gass effektivitet.
Vanskelighetsgrad

Mens alle sjåfører bør være i stand til å kjøre både automatiske og manuelle girkasse biler, er vanskelighetsgraden på å lære og bruke en manuell girkasse mye større. Fra problemer med å starte bilen å rulle bakover i bakker, kan manuell girkasse være svært skremmende for nye drivere, som fortsatt fokuserer på å lære det grunnleggende om kjøring. Automatiske girkasser, derimot, lar føreren konsentrere seg om å kjøre og håndtere andre biler på veien.
Safety

Mange sjåfører føler at bruken av en girstang har en betydelig innflytelse på den sikre driften av et kjøretøy. Stadig å måtte vie oppmerksomhet, samt en ekstra hånd, til skiftende din bil, tar bort fra hvor oppmerksomheten må være: på veien. En vanlig leksjon i førerens utdanning klasser er å holde begge hendene på rattet hele tiden, noe som er en umulighet når du kjører en manuell girkasse bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112275.html

Previous:
Next:

andre Autos