Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Nissan Rogue Vs. Nissan Murano

Nissan Rogue og Nissan Murano delefilter kjøretøy er det 21. århundrets svar til familien stasjonsvogn. Paret har kompetente ytelse, alle de riktige interiør avtaler og konservative likevel smart utformede eksteriør. De Rogue koster mindre enn Murano, men har også mindre strøm, mindre passasjer plass og utfører ikke så godt over lange avstander. Rogue Grunnleggende

Rogue veier rundt 850 pounds mindre enn Murano. Rogue er akselavstanden er kortere på 105,9 inches, og dens lengde måler 182,9 inches. Det tilbys som en front-wheel og firehjulsdrift. Den ble introdusert i 2007.
Murano Basics

mellomstore Murano er plassert på en personbil ramme med en 111,2-tommers akselavstand. Murano er 190,3 inches lang og veier en heftig 4,138 pounds. Murano tilbys som en all-wheel eller forhjulsdrift. Den ble introdusert i 2003. Det tok en pause i 2008 og ble re-introdusert som en tidlig 2009-modell.
Rogue Strøm

Rogue er drevet av en 2,5-liters fire -sylindret motor genererer 170 hestekrefter med 175 lb-ft dreiemoment. Det kan oppnå 0-60 mph på 8,6 sekunder, mens Murano kan treffe 60 i 8,0 sekunder. The Rogue får 22 mpg i byen og 27 på motorveien.
Murano Strøm

2003-2008 Murano var utstyrt med en 3,5-liters V-6 tatt fra Nissan 350Z og Altima og gir 245 hestekrefter. I 2009 økte Nissan sin makt av V-6-265 hestekrefter i stand til opptil generere £ 325-ft dreiemoment. Den nye motoren er oppgitt til 16 mpg i byen og 23 på motorveien.
Rogue Trim Levels

Rogue tilbys i standard S trim nivå og oppgradert SL-versjonen. S-modellen har air condition, elektriske vinduer og låser, cruise control, ABS-bremser og en fire-høyttaler CD stereo system. Den SL-modellen er utstyrt med takrails, body-farget eksteriør speil, polert eksos tips, padle-Shifters, tåkelys, 17-tommers lettmetallfelger og skinnseter.
Murano Trim Levels

Tre utstyrsnivåer tilbys i Murano: basen S trim, mid-range SL og topplinjen LE. S og SL er utstyrt med front-stasjonen eller Nissan Intuitive All-Wheel Drive. LE er bare tilgjengelig med firehjulsdrift. S og SL sport interiør aluminium innslag, mens LE har mykere tre-stil avtaler. Et navigasjonssystem er tilgjengelig på LE, sammen med kraft foran og bak setene og iPod integrasjon system.
Rogue Versus Murano

Rogue, som starter på $ 20 220, er Nissans kompakte crossover, mens Murano er den mellomstore versjonen. Hva kjøperen gevinster i mindre kostbart Rogue taper i generell ytelse og høyere motor-støy nivå over lange avstander. Men rimelig Rogue tjener sin hensikt som en grunnleggende, no-frills entry-level crossover for par med deres første barn eller for de gjør en forsiktig overgang fra minivan til crossover. Murano, som starter på $ 26 330, er den oppgraderte versjonen av Rogue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112191.html

Previous:
Next:

andre Autos