Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan åpne en Dodge Caliber Trunk

The Dodge Caliber er en kompakt bil som kommer i fire modeller: Basic Express , den Mainstreet , som har større hjul og et avstemt fjæring , den Uptown med luksuriøse alternativer, og Heat , en sport-tunet modell. Når du planlegger en biltur eller en rask tur til butikken , vil du sannsynligvis ønske å bruke bagasjerommet på din Dodge Caliber å lagre elementer . Stammen på noen Caliber kan åpnes på to måter - du kan bruke enten fjernkontrollen nøkkelfri sender eller tenningsnøkkelen . Instruksjoner
en

Trykk og slipp " Lås opp" -knappen på fjernkontrollen nøkkelfri senderen to ganger for å låse opp Dodge Caliber er bagasjerommet . Bilens Blinklys blinker i respons , erkjenne låse signalet. Klem trunk utgivelsen og trekk den åpen.
2

Sett inn tenningsnøkkelen inn i bagasjerommet låsen hvis du ikke har enkel tilgang til den eksterne keyless senderen. Vri nøkkelen mot høyre for å låse opp bagasjerommet . Klem trunk utgivelsen og trekk den åpnes i én bevegelse.
3

Trykk på " Lock " knappen på fjernkontrollen nøkkelfri senderen gang for å låse alle dørene og bagasjerommet på din Dodge Caliber . Sett inn tenningsnøkkelen inn i bagasjerommet låsen hvis du ikke har ekstern nøkkelfrie senderen. Vri nøkkelen mot venstre for å låse bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111875.html

Previous:
Next:

andre Autos