Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Diesel Vs. Bensin Fuel Economy

Med drivstoffkostnader og bekymring over den globale oppvarmingen stiger, er en rekke mennesker ser på drivstoff effektivitet. Selv om hybrider blir mer vanlig, har dieseldrevne biler vært populært i Europa i flere tiår, og generelt er mer drivstoffeffektiv enn bensindrevne biler. Energi innhold

grunnleggende energiinnhold av diesel inneholder mer energi enn samme mengde bensin. Ifølge Truck Trend, inneholder en gallon av diesel 147000 British Thermal Units (BTU) av energi. Bensin inneholder ca 125.000 BTU energi per gallon. I tillegg dieselmotorer bruker en mer effektiv injeksjon metode som resulterer i enda mer drivstoff forbruk og høyere kjørelengde.
Faktisk Fuel Kostnadsbesparelser

Ifølge The Diesel Page, en gjennomsnittlig sjåfør kan spare ca $ 1500 i drivstoffkostnader per 100.000 miles kjørt når man sammenligner en identisk bensindrevet lastebil og en dieseldrevet lastebil. Hvis du gjør mye av tauing, går besparelser opp til $ 2500 per 100.000 miles.
Diesel Car Tilgjengelighet

Diesels er ikke tilgjengelige i alle land. New York, California, Massachusetts, Vermont og Maine forby salg av dieselbiler på grunn av bekymringer om utslipp og partikkelfilter forurensning.
Mercedes 300 Class Forskjeller

Sammenligning diesel vs . bensin drivstofføkonomi i Mercedes 300 klassen er enkelt. Mercedes E320 diesel sedan er nesten identisk med E350 bensindrevet sedan. E320 er vurdert på en kombinert by og på motorvei kjørelengde anslag på 30 MPG. Den E350 er vurdert for den samme kombinert by og på motorvei kjørelengde på 21 MPG. Basert på en gjennomsnittlig sjåfør, kan ytterligere $ 1000 for E320 være tjent inn i drivstoff besparelse på mindre enn tre år, ifølge en artikkel på MSN.
Volkswagen Jetta Forskjeller
< p> Den Volkswagen Jetta er en annen bil som er tilgjengelig i både diesel-og bensindrevne versjonene. Jetta TDI, diesel-drevet versjon, er vurdert på et gjennomsnitt på 35 MPG kombinert by og på motorvei. Den bensindrevne versjonene varierer fra et gjennomsnitt på 25 MPG til 26 MPG kombinert by og landeveiskjøring. Jetta TDI selger for ca $ 500 mer enn en tilsvarende trim nivå Jetta, men lavere-end Jettas kan kjøpes med rimeligere trim alternativer for opp til $ 5000 mindre enn en TDI.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112253.html

Previous:
Next:

andre Autos