Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan kjøpe Van Hyller

For noen jobber, blir en persons van mer som et kontor enn på kontoret selv. Hvis du er en av disse menneskene, og kjører du en van som inneholder alt du trenger for å gjøre jobben din når du er ute på veien, er det viktig at du holder din van organisert. Dessverre, lagring av ting i en varebil er litt mer komplisert enn å lagre ting i et vanlig kontor. For å holde alt på plass, må du kjøpe spesiell van hyller. Du trenger
Computer
skrutrekker Vis
Skruer
Hammer
Nails
Flere Instruksjoner
en

Bestem type hyller deg trenger for alt du lagre på van din. Hvis du har store mengder spiker og skruer, må du kanskje en lukket kasse. Hvis du har en verdifull del av utstyret, må du kanskje en polstret skuff.
2

Kjøp det du kan på en lokal hjem forbedring butikken. De fleste typer binger eller skuffer kan kjøpes på en av disse butikkene, vanligvis for en relativt lav pris.
3

Kjøp alt annet på nettet, fordi noen van-spesifikk hyller vil være vanskelig å finne i de fleste butikker. Hvis du ønsker å være tett på og bygge ting selv, kan du være i stand til å tilpasse en hylle tilgjengelig i butikken for å jobbe i en varebil. Men hvis du ønsker hyller bygget spesielt for varebiler, type "van hyller" i en søkemotor for en liste over nettbutikker som faller bare for å varebiler. Sørg for at du vet hvor mye plass du har tilgjengelig i van, slik at du ikke kjøper noe som ikke passer.
4

Prøv å se på eBay for billigere van hyller. Du kan være i stand til å finne et større antall unike elementer der.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112375.html

Previous:
Next:

andre Autos