Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvor Er Autobahn ?

En av de tre største motorvei systemer i verden , er autobahn systemer finnes i tre store områder i Europa. Vanligvis når folk refererer til Autobahn , de refererer spesifikt til veiene i Tyskland . Men det er også autobahns i Østerrike og Sveits . Historie

Byggingen av autobahn begynte under Weimar-republikken , men gikk sakte fram Adolf Hitler tok makten og akselererte prosjektet. Veiene ble sterkt skadet i andre verdenskrig . Prosjektet ble ikke fullført før etter gjenforeningen av Tyskland i 1990 .
Størrelse

Tysklands moderne autobahn -systemet er rundt 12 200 km lang totalt. Den østerrikske systemet er 1699 km lang. Den sveitsiske systemet er 1638 km lang.
Sammenligning

Den tyske nettverket er den tredje største highway system i verden , bak USA Interstate System og Chinese National Trunk Highway .
Safety

Famously , de tyske autobahns har ingen øvre fartsgrense . Studier viser at systemet er faktisk tryggere enn de fleste andre europeiske motorveier .
Fun Fact

Den første strekningen av autobahn , fra Frankfurt til Darmstadt , ble brukt av tyske Grand Prix lag for høy hastighet rekordforsøk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112033.html

Previous:
Next:

andre Autos