Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan finne en Bend i Blikk

Ark-metal bending vanligvis brukes i luftfart og kan utføres ved hjelp av spesialist verktøy eller billig og hjemme under små prosjekter for hånd. Lineær bøyer er dannet ved hjelp av tre blokker, en skrustikke og et vater for nøyaktighet. Fly ingeniører utviklet en måte å beregne bøyningstoleranse som er nyttig når finne en sving i metall. Ifølge Integrert Publishing, kan noen bøye vinkel mellom 1 og 180 grader lages nøyaktig ved hjelp av beregningen. Du trenger
to skrustikke
Workbench
Målebånd
Treblokker
Vater
Plate
Strong hansker
Goggles
vinkelsliper eller metall så
Hammer
Mallet
Hardwood blokk
vinkelmåleren
Skrå tre blokker
Wood så
Plane eller eksentersliper
Vis flere instruksjoner

1

Fest to skrustikke fast til kanten av en stødig, sikret arbeidsbenk. Mål avstanden fra hverandre ved hjelp av et målebånd og juster om nødvendig. Kontroller at avstanden er tilstrekkelig til å holde det metall på plass. Klem tre blokker innenfor de to skrustikke slik at den glatte, buede kanten vender oppover. Sjekk de tre blokkene er horisontal med vater.
2

Bruk hansker og vernebriller. Skjær ut lengden av metall du ønsker å bøye ved hjelp av en vinkelsliper eller metall sag. Tykkere biter av metall krever en vinkelsliper. Plasser metall inne i skrustikke mot tømmeret blokker slik at overflaten av hver blokk møter linjen som vil danne en bøy. Klem metall tett på plass ved hjelp av skrustikke spakene.
3

Kontroller de tre blokkene er flat ved hjelp av vater. Begynn å bøye metall over glatt, buet kant av de tre blokker ved hjelp av en hammer. Start i den ene enden og gradvis arbeide sammen. Oppretthold en konsekvent trykket så mye som mulig. Gradvis arbeide metallet inn i en bøyd form ved hjelp av blokkene som din guide. Reversere retning så mange ganger som det tar å lage en enda bøy langs hele lengden av metall.
4

Påfør tyngre trykk ved hjelp av en hammer og hard blokk til noen områder av metall som ikke er flat og glatt langs bendet. Skape en over-bend på noen få grader ved hjelp av en vinkelmåler for å måle det nøyaktige beløpet, hvis du trenger prefekt en 90-graders sving vinkel.
5

Oppnå en over-bend ved hjelp av faste tre blokker som har en svak innover skrå. Lag din egen vinkling ved hjelp av en tre så og glatt det flate ved hjelp av et fly eller eksentersliper. Metall kan gjøres for å bøye med opp til 30 grader fra sin bøye vinkel, som beskrevet av The Trykkeri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111900.html

Previous:
Next:

andre Autos