Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan å sikte Plow Lights

Sikter dine snøplogen lys til riktig posisjon hjelper deg å navigere når plogen er i drift. Det hjelper også å redusere risikoen for ulykker ved å gi deg riktig belysning, slik at du kan se hva som er på bakken foran deg når du kjører. Sikter plog lys er en enkel prosedyre som er gjort i oppkjørselen din foran garasjen eller flat-overflaten veggen. Du trenger
Garage dør eller vegg
Bucket
Soap
Vann
Air kompressor (valgfritt)
Farget tape
Målebånd
Vis mer Instruksjoner
en

Park plogen 25 meter foran en garasjeport eller flat vegg. Sørg for at garasjeporten er lukket.
2

Hev plogblad til normal drift.
3

Rengjør lysene med såpe og vann. Inspisere plogen for deflatert dekk, gjørme på klaffene, eller noen ekstra vekt. Blås dekkene til riktig trykk, om nødvendig, og fjern eventuell gjørme fra klaffene. Pass på at det ikke er lagt vekt på kjøretøyet som kan senke den.
4

Mark garasjeporten eller vegg med en vertikal linje som er sentrum for kjøretøyet. Bruke farget tape. Tape to ekstra vertikale linjer til garasjeporten eller vegg. Disse representerer avstanden mellom lysene, og bør være 20,5 inches bort fra midtlinjen på hver side.
5

Marker en horisontal linje på garasjeporten eller vegg som er avstanden fra bakken til midten av lyskasteren. Bruk et målebånd for å måle avstanden på plogen før merke det på døren. Dette er "høy intensitet"-linjen.
6

Sit i plogen. Bruk hodelykt kontroller for å sikte den plogen lysene på nærlys på skjermen. Plasser den venstre lys, slik at toppen av lyskasteren er i flukt med toppen av "høyintensitets" linje og spyl til høyre for den vertikale linje som er til venstre for midtlinjen.
7 < p> Position høyre plog lyset slik at toppen av lyskasteren er i flukt med toppen av "høyintensitets" linje og spyl til høyre side av den vertikale linje som er til høyre for senterlinjen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111935.html

Previous:
Next:

andre Autos