Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan få en bil gitt som gave til meg

Selv om det er tøft for mange å kjøpe en bil, for andre er det rett og slett umulig. Mens mange mennesker kan bruke offentlig transport for å komme til arbeid eller markedet, andre trenger et redskap for å overleve. Det finnes mange veldedige organisasjoner i USA som hjelper trengende mennesker får den transporten de trenger for å forsørge sine familier. Hvis du er en trengende person som kan dra nytte av en donert kjøretøy, det er steder du kan lete for å få den hjelpen du trenger. Du trenger
Computer
Internett-tilkobling
Telefon
Telefonbok
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt en bil donasjon veldedighet. Noen veldedige organisasjoner, som 1-800-CHARITY CARS, gi biler direkte til trengende mennesker og vil gi en form for deg å fylle ut elektronisk eller på sine kontorer. Disse veldedige organisasjoner er behov-basert og har som regel krav om at du må oppfylle. Disse kravene kan inkludere å ha pårørende, gjør et minimum av penger eller å ha en medisinsk sykdom eller tilstand som krever regelmessig behandling og lege besøk. Du kan bli pålagt å ha minst ett intervju og gi dokumenter som beviser ditt behov. Dette kan være en journal eller brev fra legen din hvis du er medisinsk trengende eller kan være din siste selvangivelse og et brev fra din velferd saksbehandler hvis du er økonomisk trengende.
2

Sjekk med din menighet. Lokale menigheter kan bidra til å gi trengende sognebarn. De kan spørre folk i menigheten til å donere en unødvendige kjøretøy eller ta opp en samling for å kjøpe en brukt bil for de trengende sognebarn. Selv om mange kirker vil hjelpe noen de kan, sognebarn er sannsynlig å være mer sjenerøse mot en kamerat sognebarn. Det første skritt vil være å snakke med prest, predikant eller rabbiner i kirker eller templer i ditt område.
3

Ring din lokale Frelsesarmeen eller Goodwill. Den Goodwill har spesielt en "Hjul for Work" program som gir biler til folk som trenger dem for å fortsette å arbeide. For å kvalifisere må du vise at du prøver å være selvforsynt og trenger bilen for å beholde jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112360.html

Previous:
Next:

andre Autos