Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan ødelegge en bil

Ødeleggelsen av en bil er nødvendig for en rekke årsaker. Avhengig av om du har tenkt å berge deler, mange ulike alternativer er tilgjengelige for kjøretøy ødeleggelse. Noen metoder innebærer demontering av bilen, mens andre bare komprimerer den til en kube. Veie alternativene og velge den metoden som er best for deg. Du trenger
Midler til diverse avgifter
Vis flere instruksjoner
ødelegge en bil
en

Bestem hva slags ødeleggelser du trenger. Vurdere hvorvidt du trenger for å holde ulike deler av bilen for reparasjoner på et annet kjøretøy. Avgjør om du ønsker å selge bilen i deler eller som en helhet for skrap. Gjenvinne noe av investeringen din kan bidra til å oppveie andre utgifter. Til slutt bestemmer om total ødeleggelse er nødvendig.
2

Kontakt berging eller useriøs meter. Vanligvis disse verftene gir wrecker tjenester og kompensasjon på et sak-til-sak basis. Hvis du har et kjøretøy som potensielt kan brukes til berging, vil disse virksomhetene noen ganger frafalle wrecker avgift eller kompensere deg for bilen.
3

inn en rubrikkannonse selge bilen din som skrap eller for deler. Ofte vil en forhandler eller potensiell kjøper kommer kjøpe hele bilen, eller vil kirsebær plukke deler fra den. Han vil effektivt demontere bilen selv inntil du ikke lenger har deler som til profitt. På dette punktet, kan du igjen ta kontakt med en useriøs eller berging verftet. Men i disse tilfellene kan du bli pålagt å betale en wrecker gebyr. Du kan også forsøke å selge resten av bilen til en redusert pris eller gi den bort til en berørt part.
4

Demonter bilen selv. Hvis du er spesielt mekanisk tilbøyelig, kan du velge å demontere bilen i deler selv. Dette alternativet fungerer bra hvis du velger å sjanglete delene selv, eller hvis du har tenkt å bruke deler. Igjen, når du har sanket alle deler fra bilen, kan du ha berging tunet ta det bort.
5

Kontakt en skrap verftet. Skrap verft avvike fra berging og junk meter ved at de spesialiserer seg utelukkende ødelegge biler. Disse enhetene vanligvis kreve et gebyr og bruke en knuser å ødelegge bilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112015.html

Previous:
Next:

andre Autos