Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Forskjellene i Toyota Carburetors

For en lang del av Toyota selskapets historie, var motorer med forgassere standard. Motorer med forgassere brukt et komplekst system av vakuum-rør og flyte boller å ta med drivstoff inn i motoren på etterspørselen. Siden 1980-tallet, elektroniske og digitale bensininnsprøytning, ved hjelp av en trykksatt pumpe og en rekke drivstoff sprøytebrukere, har erstattet forgassere, men carbureted biler er fortsatt på veien. Det er viktig når du utfører service eller vedlikehold carbureted Toyota motorvogn som du forstår forskjellene mellom de ulike Toyota forgassere. Aisin modeller

En av merkene Toyota kontrakt med er Aisin forgasseren. Denne forgasseren er litt forskjellig fra andre forgassere i sin utforming og drift. Den Aisin forgasseren utforming fra fabrikken hadde noen funksjonalitet problemer med overflødig drivstoff inn i motoren når bilen var i bratte bakker. Nyere design bruker et drivstoff overløp system som vil returnere overflødig drivstoff til inntak linjene i forgasseren stedet for å la den renne inn i motoren.
Chokevaiere og justering

Toyota forgassere ikke bruk en elektronisk choke for kaldstart, istedenfor å bruke en kabel som mekanisk åpner eller lukker choken på forgasseren - basert på pedal input fra sjåføren før bilen starter. Nyere biler bruker en elektronisk choke med en forvarmer som fjerner ikke choken til en liten mekanisk termostat registrerer riktig lufttemperatur. Kjøretøy med chokevaiere må ha sine chokevaiere jevne betjente å sikre at kabelen ikke er rustne eller bindende opp. Dette vil bidra til å sikre optimal drift.
Choke Åpneren Membraner

Når bilen har varmet opp, er i gang og har utviklet tilstrekkelig vakuum til å operere uten choke engasjert, vil et lite vakuum membran trekke chokevaieren av og la choken å åpne. Dette er forskjellig fra andre forgassere som bruker en mekanisk termostat for å utføre samme oppgave. Denne metoden kan være utsatt for problemer hvis de vakuumrør som styrer dette mellomgulvet sprekk eller pause, som riktig vakuum signal ikke vil være der for å åpne choken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111907.html

Previous:
Next:

andre Autos