Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Dodge Vehicle Identification

Dodge ble grunnlagt i 1900 og begynte å produsere biler i 1914. En avdeling av Chrysler siden 1928, har Dodge vært å produsere biler, lastebiler og SUVer i nesten et århundre. Bilteknologi og styling har fortsatt å utvikle seg over at tidsrommet, men det er fortsatt enkelte ting å se etter når identifisere en Dodge kjøretøy. Logoer og emblemer

En av de enkleste måtene å få øye på en Dodge kjøretøy er ved å se på sine emblemer og emblemer. Tidlig Dodge biler brukte en "DB"-logoen, som sto for "Dodge Brothers." Etter å ha blitt kjøpt opp av Chrysler, begynte mange Dodge biler sportslige Chrysler femkantet Pentastar. En senere Dodge logo, kjent som Forward Look, brukte røde og blå piler som peker mot høyre, danner et brev D. Fratzog logoen ble brukt på Dodge biler i 1960 og 70-tallet. Den inneholder tre figurer som danner en trekant, eller Delta, symbol. Endelig kan de mest kjente Dodge logo være Ram hode, brukes primært på Dodge lastebiler. Andre kjøretøyer, slik som Dodge Viper sportsbil, har hatt sin egen unike emblemer.
Era og Styling

Telling Dodge biler fra hverandre begynner med å identifisere år at bilen kommer fra. De fleste Dodge biler er klart gjenkjennelig som tilhørende en bestemt tiår eller stilistiske bevegelse, med mye bruk av krom og lange, skrå linjer på 1940-tallet og 50-tallet, mer minimalistisk design i 1970, og firkantede, skarpe kanter i Dodge biler av 1980. Moderne Dodge kjøretøy kan snu denne trenden, med dagens retro-stil Charger og Challenger designet for å hente designelementer fra 1960 og 70-tallet. Andre Dodge biler, som for eksempel Magnum, ligner deres Chrysler-merkede kolleger (i dette tilfellet Chrysler 300) og er best identifisert av emblemer deres.
Modern Dodge Kjøretøy

Du kan identifisere biler fra gjeldende Dodge lineup ved å notere sine karosserivarianter og individuelle styling egenskaper. Dodge entry-level tilbud er den kompakte Caliber kombikupé. The Avenger sedan, større lader sedan og Challenger coupe representerer hele spekteret av bil alternativer. The Viper sportsbil har dramatiske styling og en stor sentral hette scoop. Dodge sin Nitro SUV kan identifiseres ved sin unike, kvadrat-off design og side-motor vents. The Grand Caravan er Dodge klassiske minivan tilbud, mens Journey er et mellomstore crossover vogn. Dodge produserer også en linje av lastebiler som inkluderer mellomstore Dakota og full-size Ram. Alle disse kjøretøyene, med unntak av Challenger, har Dodge signatur "trådkors" grill design.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112369.html

Previous:
Next:

andre Autos