Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Neon ITA Motorspesifikasjoner

The Neon 2,0 liters motor ble opprinnelig skapt av Dodge delingen av Chrysler til bruk i Dodge Neon og Neon ITA biler. Det ble også brukt i Plymouth Breeze, Dodge Straus og PT Cruiser. Motoren ble introdusert i 1995 og faset ut i 2005. Makt

Neon-motoren har et volum på 121,8 cubic inches. Det kan oppnå maksimalt 132 brems hestekrefter ved 6000 rpm. Det kan også produsere 129 fot-pounds av dreiemoment ved 5000 rpm.
Sylindere, ventiler og stempler

Den aluminium topplokk i Neon er cross-flow og har oppdemmet tak brennkammer. Tennpluggen rør er tettet mot undersiden av topplokket. Hver av de fire sylindere har et senter som måler 3,8 inches og at boringen er 3,44 inches. Stempelet hjerneslag er 3,27 inches, for en boring og slaglengde forholdet 1.05:1. Stemplene er støpt aluminium og har en flat krone. De kobler stenger er laget av pulver metall. En enkelt overliggende kamaksel utløser 16 ventiler. Inntaket ventil diameter er 1,3 inches og eksos ventil diameter er 1,1 inches. Kamaksel er laget av jern og har tre fliker per sylinder, en for eksos og de to andre for inntak.

Andre funksjoner

motorblokken er laget av støpejern og måler 8,35 inches i høyden. Det øverste dekk er åpen for å gjøre motoren lysere. En støpejern grunnramme, som består av tverrgående duk og en omkrets vegg, festes til undersiden av blokken, for å gi støtte til veivakselen. Inntaket manifold er av plast og veier 4.1 pounds, den har 16,50-tommers primære løpere og en av disse mater Sylinderventiler. Den inneholder også komprimering begrensere.

Eksosmanifolden i denne motoren er laget av jern. Den 33-kilos veivhuset er også fabrikkert av jern og har motvekter på motsatte sider av hver sveiv pin for å bidra til å balansere bærende stenger. Veivakselen nese er utstyrt med en treghet-ring vibrasjonsdemper. Fuel er fordelt likt til de fire sylindrene gjennom en sekvensiell, multi-point injection system. De throttle organer har en 2,05-tommers diameter størrelse. Motorens kompresjonsforhold er 9.8-til-1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111869.html

Previous:
Next:

andre Autos