Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva kreves for å levere en bil til Canada?

Amerikanere lever i grensestatene overskrevs Canada er mye mer kjent med kravene for å få en bil inn i vår nabo i nord enn de fleste. Tross alt, når du bor i Michigan og kjøperen av bilen er fra Ontario, så vet du har at visse internasjonale ringer for å bli hoppet gjennom for at transaksjonen skal være vellykket completed.There er visse prosedyrer for å følge og dokumenter for å fylle ut når permanent frakt en bil til Canada. La oss undersøke alt for å se om bilen din kvalifiserer for eksport. Tillatte Kjøretøy

Canada vil ikke akseptere en hvilken som helst personbil fra USA. Canada tar imot biler som har blitt konstruert, produsert og sertifisert av den opprinnelige produsenten å møte alle gjeldende amerikanske Federal Motor Vehicle Safety Standards. Hvis du har gjort endringer etter å kjøpe bilen, så du kan ha til å endre kjøretøyet tilsvarende for egen regning før det kan sendes til Canada. Sjekk Canadas tillatelig kjøretøy listen for å se om modellen /kvalifiserer for eksport; verifisere denne informasjonen med Canadas Registreringsinstans Importerte Kjøretøy og oppdage hva unntakene er på plass
Forbered din Papirarbeid

Besøk Registreringsinstans Importerte Vehicles (RIV) nettsted og begynne å fylle ut informasjon om bilen du planlegger å sende eller bringe til Canada. Du vil bli bedt om å erklære den type kjøretøy som importeres (personbil, motorsykkel, lastebil), produsent og år bygget og om det blir importert for deler eller berging.

Deretter må du velge en grenseovergang . For eksempel, hvis du planlegger å gå inn Canada fra Michigan til Ontario, vil du velge Detroit /Windsor som krysset ditt. Du må også velge en inspeksjon stasjon i Canada som Canada Tire i Brampton, som vil undersøke bilen. Til slutt, må du identifisere hvilken provins vil gi lisensstatusen for bilen din.

Canada krever at du skaffer tilbakekalling klaring dokumentasjon fra RIV først før arrangere for bilen som skal sendes. Hvis bilen din har blitt ryddet, så tilbakekalling klaring er god for 30 dager, noe som betyr at du trenger for å fullføre forsendelsen av bilen din til Canada innenfor denne tidsrammen.

USA Tollvesenet krever at du sender inn dine kjøretøy tittel dokumenter, registrering og salg kvitteringer minst 72 timer før du eksporterer bilen til Canada. Kontakt amerikansk havn for krysset kontoret direkte for å bekrefte hvilke dokumenter de trenger og hvilke prosedyrer må følges.

Forvent å betale avgifter eller skatter til amerikanske skikker, den føderale regjeringen i Canada, gjeldende kanadiske provinsen og inspeksjon stasjon underveis.
tredjepartsleverandør

Noen mennesker foretrekker å bruke en forsendelse selskapet å flytte bilen sin fra USA til Canada. Disse selskapene vil kjøre eller hale bilen til Canada og håndtere alle papirene for deg for et gebyr. Kontakt selskaper som Schumacher Cargo Logistics eller US Canada AUTOTRANSPORT for et pristilbud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112326.html

Previous:
Next:

andre Autos