Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvem oppfant Honda?

Fra en ung alder, Soichiro Honda hadde en forkjærlighet for fabrikasjon og produksjon. Før du setter sitt navn på selskapet, bygget Honda et rykte som en av verdens beste motor-del produsenter. Før du slår 20 år gammel, hadde Honda etablert seg som produsent, og i løpet av de neste tiårene Honda har snudd lidenskap til et selskap som har navnet er anerkjent verden over. Interessert i Automobiles

Soichiro Honda ble interessert i bilindustrien i ung alder. I en alder av 15, i 1922, forlot Honda skolen da han ble akseptert som lærling på Tokyo Art Shokai. Art Shokai var et selskap som betjente biler.
Racing Automobiles

I 1923 Soichiro Honda begynte å bygge biler for racing med Art Shokai eier Yuzo Sakakibara. Disse bilene brukes secondhand amerikanske motorer med organer fabrikkert av Honda.
Deler Leverandør

På slutten av 1930-tallet og tidlig på 1940-tallet, skapte Soichiro Honda en produksjonsbedrift som heter Tokai Seiki Heavy Industry. Tokai Seiki levert stempelringer til flere selskaper som Toyota og Nakajima Aircraft.
Motorisert Sykler

Hondas produksjonsbedrift ble ødelagt under andre verdenskrig. I 1945 tok Honda en liten to-takts 50 cc motor og festet den til en sykkel. Dette motoriserte sykkel regnes som begynnelsen av Honda Motor Company.
Bærer Honda Navn

I 1947 ga Soichiro Honda det første produktet til å bære Honda navn. Produktet var en A-type ekstra sykkel.
Hondas First Automobile

Honda lanserte sin første bil, kalt S360, i 1962. Hondas første venture i auto-racing verden var i 1964 da han kom inn i Formula One-serien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112024.html

Previous:
Next:

andre Autos