Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan finne den Tittel Antall a Car

En bil tittel eller Pink Slip er bevis på lovlig eierskap av et motorkjøretøy. Bil titler er utstedt til kjøperen ved kjøp eller hvis bilen er finansiert, vil tittelen ikke utstedes før bilen lånet er nedbetalt. Eiere som ønsker å selge bilen sin trenger å overføre eierskapet av bilen til kjøperen gjennom Department of Motor Vehicles (DMV). Bil titler inkluderer: kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN), merke og modell av bilen, produksjon dato, navn og adresse på eieren og nummerskilt. Du trenger
registrering kortet
registrering fornyelse
Førerkort eller annen ID
VIN nummer
Vis flere instruksjoner
en

Finn din Registrering kortet. Denne skal inneholde informasjon om bilen, inkludert din tittel nummer. Tittelen tallet er åtte sifre og kan plasseres på linjen over Vehicle Identification Number (VIN).
2

Se på din registrering fornyelse invitasjon, hvis du ikke finner registreringskort. Tittelen nummeret er plassert på linje som inkluderer merke og modell av kjøretøyet.
3

Søk om en duplikat tittel, hvis du ikke klarer å fullføre fremgangsmåten ovenfor. Du må søke om duplikat tittelen i det fylket hvor bilen opprinnelig ble lagret. Det vil være en avgift for å behandle tittelen. Avgifter vil variere for hver stat. Du må også oppgi VIN-nummer og kjøpsdatoen å søke om duplikat tittelen.
4

Ta søknaden sammen med førerkort eller annen form for ID til din lokale DMV servicesenter. Det kan være flere avgifter for å behandle tittelen på servicesenteret samme dag.
5

Send din søknad i posten i stedet for å gå til servicesenteret, hvis du foretrekker den metoden. Post i utfylt søknadsskjema til adressen som er oppført på programmet, inkludert den avgiften som er nødvendig for staten. Du kan betale en ekstra avgift for rask service. Duplicate tittelen behandlingstiden varierer med hver stat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112055.html

Previous:
Next:

andre Autos