Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Toyota Avalon Vs. Honda Legend

The Toyota Avalon og Honda Legend, som er en Acura RL i Nord-Amerika, er tungt lastet luksusbiler. Avalon er langsomt overvinne et rykte for fotgjenger styling og lite bemerkelsesverdig ytelse. The Legend lider av en identitetskrise etter Honda byttet navn til Acura RL for eksport, og mistet en velkjent Honda /Acura navneskilt som hadde eksistert siden 1985. I Japan er det fortsatt selges som Legend. Avalon Spesifikasjoner

Avalon er drevet av en ganske god størrelse 268-hestekrefter 3,5-liters V-6 motor genererer £ 248-fot dreiemoment. Det sitter på en 111-tommers akselavstand. Dens dimensjoner er 197,2 inches i lengde, 58,5 inches høy og 72,8 inches bredt. Avalon sin egenvekt er oppgitt til 3,490 pounds, ifølge automotive.com
Legend /Acura RL Spesifikasjoner

The Legend /Acura RL idrett en pent innstilt 300. - hk 3,7-liters V-6 som gir mer enn tilstrekkelig £ 271-fot dreiemoment. Det er litt mindre enn Avalon, med en 110,2-tommers akselavstand og en total lengde måler 195,8 inches. Det står 57,2 inches høy og 72,7 inches bredt. Egenvekt er en heftig 4,083 pounds, ifølge automotive.com
Avalon Har

Avalon er utstyrt i tre utstyrsnivåer:. Basen XL, de mid-level XLS og topplinjen Limited. XLS har monroof og seks CD-veksler, mens Limited har skinn-aksent trim i kabinen. Standard utstyr på alle modeller inkluderer kne /sjåfør /passasjer foran /side airbag, el-speil, antispinn, startsperre, elektriske vinduer og låser, tilt ratt, cruise control, nøkkelfri adgang, air-condition og andre elementer, ifølge Edmunds . com og automotive.com.
Legend /Acura RL Egenskaper
p Som en mid-size luksus sedan, har bilen basen RL, RL Technology Package og munnfull RL Technology Pakke med CMBS. Teknologien Pakken inkluderer et ryggekamera, GPS-linked klimakontroll system, adaptive frontlykter, et navigasjonssystem, ventilerte forseter og navigasjonssystem. Den CMBS pakken tilbyr en tre-trimmet instrumentpanelet, en kollisjon klimatiltak bremsesystem og adaptiv cruise control. Standard utstyr på alle modeller inkluderer sjåfør /passasjer foran /side airbag, antispinn, tåkelykter, dual makt seter, oppvarmede seter foran, el-låser og vinduer, tilt styring og nøkkelfri adgang blant andre elementer, ifølge automotive.com og edmunds.com .
Avalon resultatutvikling

Avalon oppfører seg som en luksuriøs bil på veien. Det er romslig og V-6 driver bilen uanstrengt. Det er en full-size bil og ikke ment å være en hastighet demon, som fører noen kjøpere til å bli skuffet over sine dagligdagse kjøreegenskaper, ifølge edmunds.com.
Legend /Acura RL ytelse

motsetning til Avalon, har Legend en mer sports sedan følelse med god dreiemoment å tillate det å oppnå 0-60 mph på ca 6 sekunder. Sin femtrinns automatgirkasse er en jevn kamp for V-6. Det klemmer veien godt i vått vær, ifølge edmunds.com.
Ansikt til Ansikt

Verken Avalon eller de Legend skimps på luksus avgrensninger. De topplinjen trimme nivåer har nok avansert teknologi for å passe en liten warplane. Forskjellene fokuserer primært på hvilket marked hvert kjøretøy forsøker å dekke. Avalon, priset fra $ 27,845 til $ 35,185, er det langtransport komfortabel tur. The Legend /Acura RL, med en prislapp som varierer fra $ 46,680 til $ 54,100, ifølge edmunds.com, besitter performance-stil makt til å gå med sitt gode utseende. Alle prisene er per 2009.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112249.html

Previous:
Next:

andre Autos