Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan Visste Chevrolet Få sitt navn?

Chevrolet bilen ble oppkalt etter Louis-Joseph Chevrolet, en sveitsisk innfødt som vokste opp i Frankrike. Chevrolet utviklet en seks-sylindret touring bil som til slutt bar sitt navn og ble solgt i 1911 til publikum som en konkurrent til Ford Model T. Chevrolet solgte sin eierandel i Chevrolet Motor Company kort tid etter grunnleggelsen. Bakgrunn

Chevrolet jobbet som lærling i Frankrike i et sykkelverksted før fiksing og triksing med motorsykler og biler.
Car

Under det første tiåret av det 20. århundre han løp buicks i Detroit og hadde utviklet sin egen motor for bilen som til slutt ble Chevrolet.
Partnership

Han met General Motors grunnlegger Willy Durant, som hadde blitt tvunget ut som GM sjef i 1910, og var ute for å gjenvinne hans rykte og kontroll av GM.
Logo

Durant og Chevrolet kom opp med en "sløyfe"-symbolet, sett på bakgrunn i en Paris hotell ved Durant, og er nå Chevrolet ikoniske logo.
Solgt til GM

Chevrolet Motor Company ble grunnlagt i 1911 og Durant slutt solgte den til General Motors, som fungerte som en paraply selskap for Chevrolet, Buick, Cadillac og andre merker.
selger seg

Chevrolet var ikke enig med retningen Durant tok selskapet og solgte sine interesser i hans navnebror selskap til Durant, sette Chevrolet i en posisjon aldri profittere fra det som skulle bli General Motors 'mest solgte bil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112070.html

Previous:
Next:

andre Autos