Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Saturn Car Informasjon

Saturn biler er produsert av Saturn LLC, et datterselskap av General Motors. Penske Automotive er planlagt å ta over eierskapet. Saturn var tenkt som et svar på tilstrømningen av tyske og japanske kompakte og mellomstore biler flom det amerikanske markedet på midten av 1980-tallet. Divisjonens struktur var lik som Chevrolet, Buck og GMs andre navneskilt. Bakgrunn

Saturn datterselskap ble lansert i 1985, men sin første bil, S-serien, gjorde ikke debut før 1991. Saturn hadde sitt eget distribusjonsnett og montering av anlegget i Spring Hill, Tenn S-serien kom som en coupé, sedan og stasjonsvogn. I 1999 hadde 2 millioner Saturns blitt solgt, ifølge fundinguniverse.com.
Vue

Vue er Saturns kompakt crossover tilbud og bestselgende kjøretøy. Debuterte i 2002, er det Vue tilbys i basen XE, mid-level XR og topplinjen og sports-stil Red Line. Det er drevet av en 164-hestekrefter 2,4-liters inline fire-sylindret motor. En 215-hestekrefter 3,5-liters V-6 tilbys på XE modellene. Den 257-hestekrefter 3,6-liters V-6 er funnet på den røde linjen versjoner, ifølge edmunds.com.
The Aura

økonomisk og spant midsized Aura erstattet L-serien i 2005. Selv om 2,4-liters firesylindret Aura er ikke en kompakt, gir det enestående gass kjørelengde med 22 miles per gallon i byen og 33 på motorveien. Det kan nå 60 mph på 6,4 sekunder. Det tilbys i bare to modellvarianter: basen XE og XR. Standard utstyr inkluderer air-condition, 17-tommers stålfelger, cruise control og en seks-høyttaler AM /FM /CD lydsystem, i henhold til edmunds.com.
Outlook

Outlook dekker full størrelse delefilter sport utility vehicle markedet. Den erstattet den Relay minivan i 2007, men produksjonen var planlagt å ende i 2009. Den har plass til opptil åtte passasjerer og har mer enn 100 kubikkmeter lasterom. Det tilbys i basen XE og øverste nivå XR trim modeller og drevet av en V-6, i henhold til edmunds.com.
Sky

The Sky var Saturns innsats for å bli med sportsbil nisje med en sprek to-seters roadster. Det debuterte i 2006 og er drevet av en beskjeden 173-hestekrefter 2,4-liters firesylindret motor. Men den røde linjen trim alternativet utstyrt the Sky med en turboladet 260-hestekrefter 2-liters inline-fire som kan treffe null til 60 mph på 5,8 sekunder, ifølge edmunds.com.
Utgåtte modeller

Etter utgangspunktet gode salget dalte Saturn popularitet. Den en gang så populære Ion kompakt sedan ble produsert 2003-2007, mens Relay minivan ble produsert fra 2005 til 2007. Astra, en tre-og femdørs kombi, var en rebadged versjon av Opel Astra og produsert i det amerikanske markedet bare for 2008, ifølge edmunds.com.
GM Slutter Engasjement

I 2009, arkivert General Motors konkurs og fikk en amerikansk regjering bailout. GM ledelse fokusert sin oppmerksomhet til selskapets kjernevirksomhet merkevarer av Chevrolet, Buick, GMC og Cadillac. Saturn LLC var planlagt å bli solgt til Penske Automotive Group, ifølge Associated Press og BusinessWeek. Dens fremtid er usikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112259.html

Previous:
Next:

andre Autos