Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan bygge Trailer Ramps

En trailer rampe er en hendig tillegg til en bilhenger. Det gjør at du raskt laste og losse en bil uten å måtte stille opp en bærbar trailer rampe. Ikke bare er en innebygd tilhengerrampe mer praktisk, men også det er tryggere siden det er mye mindre risiko for at bilen vil skli av rampen mens den lasting eller lossing. Du trenger
tunge gauge galvanoteknisk eller bygging grade metall purlingswelding torchhingeschains
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp noen tunge gauge galvanoteknisk eller bygging grad av metall purlings for tilhengerrampe. Ikke kjøp tynne metallplater. Tilhengeren rampen må være i stand til å stå vekten av kjøretøyet pluss mer for sikkerheten.
2

Skjær tunge gauge galvanoteknisk eller bygging grad av metall purlings i to strimler. Gjør hver av dem 4 meter lang og 16 inches bred. Dette vil imøtekomme flere kjøretøy dekk bredder og trailer høyder. Hvis det er mulig, kjøpe den tunge gauge galvanoteknisk eller bygging grad av metall purlings i disse størrelsene. Det vil spare deg for mye arbeid å klippe dem til å passe.
3

Legg trekkraft til rampen slik at kjøretøyets hjul ikke vil skli som den er lastet og losset. Gjøre dette ved å føre en sveisepistol og tilbake langs overflaten av rampen. Dette vil gjøre det metall perle svakt. Lag et kryss og tvers mønster slik at kjøretøyet dekkene har noe å gripe inn.
4

Fest tilhengeren ramper til tilhengeren med hengsler. Disse må være kraftige hengsler minst 12 inches bred. Bolt og sveise dem til undersiden av rampene og tilhengeren å sørge for at de linje med traileren overflate. Plassere hengslene slik at rampene kaste opp, mens den ikke er i bruk.
5

Forsterk rampene med støtte. Åpne rampene på flatmark for å se sin vinkel. Målt fra midtveis av rampen til bakken. Skjær støtter av at lengden og sveis dem under rampene. Gjør en for hver side av hvert rampe. Sveis tverrbjelker mellom støttene, og fra undersiden av sidestøttene til hvor rampene møter bakken. Dette skaper en trekantet støtte mønster som er både sterk og stabil.
6

Bruk kjettinger for å sikre rampene til toppen av tilhengeren når de ikke er i bruk. Du vil ikke ha dem svingende åpen mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111984.html

Previous:
Next:

andre Autos