Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Om en Suzuki Reno

Suzuki først startet som en vevstol gjøre forretninger og blomstret på den måten for sine første 30 år. I 1937 ledelse så et behov for å diversifisere og begynte å lage biler, men at en del av selskapet ikke utvikler helt til 1950-tallet. Nå er Suzuki kjent utelukkende som en produsenter av biler, motorsykler og båtmotorer. Det har mange linjer av kjøretøy, men for det meste av 2000-tallet sitt mest populære modellen var en kombi-style bilen kjent som Reno. Historie

Suzuki Reno er en fem-dørs først opprettet av den japanske bilprodusenten i 2005 for å konkurrere mot Volkswagen Golf og Mazda protesjé. Det er en kompakt versjon av Suzukis forenza og er rettet mot å være en mindre, rimelig bil. Det er størrelse, utforming og motor var basert på Lasetti gjort av Daewoo, som Suzuki kjøpt ut i 2004.
Engine

Motoren på Suzuki Reno er en 2,0-liters, 16-ventilers, 4-sylindret, noe som betyr at det må jobbe litt hardere for å komme i gang. Minst en anmeldelse fra Edmunds.com sa motoren er litt høyere enn sine konkurrenter på grunn av det. Ifølge Suzuki, får bilen 20 miles to the gallon i byen og 28 highway.
Egenskaper

Reno leveres som standard med ting som for eksempel en justerbart sete for sjåføren, rack og pinion styring, 5-trinns manuell girkasse og oppvarmede utvendige speil. Ekstra tilbehør inkluderer cruise control, nøkkelfri adgang og lydkontroller for rattet. Kjøpere kan også kjøpe ting som nye felger, sykkelstativ og rustfritt stål eksos tips å forsterke bilen.
Sales

Reno /Forenza har vært en av Suzukis bestselgere i det amerikanske markedet siden den starten. I 2007 gjorde det opp nesten halvparten av alle Suzuki salg i USA, men har siden falt under tallene lagt ut av SX4 og XL7 delvis på grunn av økt etterspørsel etter disse kjøretøyene og en generell nedgang i bilen markedet.


Safety Record

Reno har normal mengde sikkerhetsfunksjoner inkludert doble totrinns kollisjonsputer og sidekollisjonsputer foran. Den har fire hjul skivebremser som kan oppgraderes med et ABS-system. Det blir fem-stjerners rating for ting som for eksempel å rulle priser og skyv priser fra den føderale regjeringen. Det har ikke vært noen store sikkerhet minnes for Reno, men det har vært noen små ting, blant annet i 2007 for en setebeltespennen.
Styles

Reno har gjennomgått noen justeringer siden den kom på markedet i 2005. Den kommer i alle standard farger som rød, svart, sølv, hvitt og blått. Alle Renos har en grå interiøret. Dette er en kombi bil og har litt mer plass i bagasjen enn de fleste kompakte biler på grunn av det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112080.html

Previous:
Next:

andre Autos