Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Cummins 6,7 sendevalgene

The Dodge Ram pickup lastebil solgt på det amerikanske markedet kommer med en heavy duty Cummins 6,7 liter Bluetec dieselmotor. BlueTec motoren produserer imponerende mengder av dreiemoment og effekt, og er oftest kjøpt av folk som ønsker å trekke, hale, eller utføre andre heavy duty arbeid med sine lastebiler. Det tar et drivverk til å utføre alt av tauing, haling, og andre tunge oppgaver som enhver pickup lastebil utfører, men det må være enda mer heavy duty grunn av kraften i 6,7 liters Cummins diesel. Det finnes flere alternativer for overføring tilgjengelig for Cummins 6,7 liter diesel, og de kan alle holde opp til dreiemoment og kraftig hale oppgaver at motoren kan. G56 Manual Transmission

G56 manuell girkasse er standard heavy duty manuell girkasse som brukes i Ram 2500 og 3500 diesel lastebiler produsert av Dodge. Denne girkassen er utmerket for sjåfører som bruker sine lastebiler som en semi trailer, eller som er haling og tauing opp og ned bratte bakker som kan forårsake overflødig slitasje på en automatisk girkasse. Den G56 manuell girkasse er en robust, fem trinns girkasse som skifter fra gulvet og er nyttig både tohjulsdrift og firehjulstrekk driftsformer.
68 RFE Seks trinns automatgirkasse

68 RFE seks trinns automatisk girkasse er den fremste automatgir alternativ for Dodge Ram 2500 og 3500 biler med 6,7 liters Cummins dieselmotor. Den seks trinns girkasse gir et ekstra gir for tauing og haling, men trade-off er at den økte dreiemomentet tap fra hydraulisk momentomformer (i motsetning til den manuelle clutchen) kan føre til tregere akselerasjon tider og økt varme på transmisjonskomponenter. Dette gjennomføres normalt reduseres ved bruk av en ettermarkedet overføring kjøler. Den 68 RFE sekstrinns automatgir er en ekstra kostnad alternativ på Ram serie lastebiler.
Two Wheel og Four Wheel Drive

De tilgjengelige stasjonsalternativer for Cummins 6,7 liter diesel er to hjul og firehjulstrekk, med en manuell girkasse gir bryteren mellom to og firehjulstrekk for lastebiler slik utstyrt. De bakaksel er tilgjengelig i singel og dobbel hjulkonfigurasjon med enten overføring eller overføre saken alternativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111873.html

Previous:
Next:

andre Autos