Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Tips for å sette opp et hjemmenettverk Garasje for Painting Cars

Maleri en bil er en spesialisert jobb og normalt domenet av fagfolk. Det kan imidlertid være en gjør-det-selv prosjekt for bestemt hobby som setter opp en maling messe i hennes hjem garasje. Når du maler biler, sørg for at arbeidsområdet er godt ventilert, ren og støvfri. De fleste verksteder har metall rom med store vifter og filtrering systemer på utgående og innkommende luft for å holde støv kommer inn i rommet. De er også utstyrt med overhead og lys fra siden for å sørge for at det ikke er noen skygger under maleprosessen. Ventilasjon

Ventilasjon for hjemmet maling messe kan være dyrt. Motorer som kjører de store vifter i profesjonell maling boder koste rundt $ 1000. Hjem maling bodene kan bruke boksen fans som er ca 20 inches med 20 inches, men disse viftene er ikke veldig kraftig. Jo raskere rommet tømmer ut, har mindre overspray som legger seg tilbake på bilen etter sprøyting stoppet. Bruke ca $ 80 på en mer kraftfull låve fan montert på et stativ. Denne type fan kan bli funnet på et hjem forbedring butikken, slik som Lowe-eller Home Depot. Den har kraften i ca 20 av de mindre fans og beveger seg 100 ganger mer luft. Konstruer en boks for eksos og frisk luft å strømme gjennom og sette noen filtre på dem. Dette holder innkommende luft støvfritt og feller den luftbårne maling i avtrekksluften. Det viktigste er å sørge for at du har en lukket motor fan. Hvis du ikke gjør det, kan en gnist antenne maling røyk, forårsaker en eksplosjon. Hvis du ikke kan få en lukket motor fan, kan du blåse ren luft inn i boden med fans montert utenfor og har utganger på den andre siden av messe for avtrekksluften å unnslippe.

Bygging av Booth

er mange forskjellige måter å bygge standen. Det kan være en PVC-rør ramme dekket med strukkede plast. Du kan bruke tarps og 2-by-4s, eller lignende materialer. Ved bygging av messe, sørg for at den er forseglet på gulvet og kan håndtere presset av luften som strømmer gjennom. Bygge en av 1/2-inch kryssfiner og en 2-by-4 rammen vil gjøre et sterkt bygg og tillate riktig forsegling på gulvet og dører, og gir samtidig enkel rive ned og lagring. Dette kan dekkes på innsiden med stiftede-on plast, som kan tas ned mellom maling jobber. En stor rull med plast koster rundt $ 30 for å dekke innsiden av en maling messe.
Å gjøre en Paint Mat
p Det er et produkt som kalles en "maling matte ", som du setter på maling messe gulvet og kjøre bilen inn for maling. Maling matter er klissete og samle de malingen overspray som faller til bakken, holde den fra å blåse rundt i boden. Disse er dyre og må byttes ut, noen ganger selv før du er ferdig med en maling jobb. Den beste tingen å gjøre for å feie gulvet, deretter vakuum det, og før du begynner å male, sette vann på gulvet, skrubbe den inn i betongen for å holde den våt. Dette er et billig alternativ til en maling matte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112220.html

Previous:
Next:

andre Autos