Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan beregne Endelig Drive Ratio

Den endelige utvekslingsforholdet bestemmer hvor mange omdreininger motoren må utvikle for hver rotasjon av hjulene . Det avhenger av stasjonen ratio på sendingen , antall tenner på pinjong i differensial og antall tenner på spur gear i differensial din . Det kan beregnes med litt informasjon fra bruksanvisningen og forhandleren , og noen enkle multiplikasjon og divisjon . Du trenger
Kalkulator
bilens instruksjonsbok
Vis flere instruksjoner
en

Ring din bilforhandler serviceavdeling. Spør hvor mange tenner er på sporen gear og drevet på differensial din . Hvis en eller annen grunn ikke kan komme til kundeservice for bilen din , prøv å besøke GlobalSpec.com å finne dataene . Vær imidlertid oppmerksom på at tjenesten avdelingen er den mer pålitelig kilde , og nettsiden kan gi unøyaktig eller utdatert informasjon .
2

Finn bilens girkasse utvekslingsforhold i bilens instruksjonsbok. Dette er vanligvis plassert i den delen av manualen på kjøretøy spesifikasjoner under avsnittet om overføring .
3

Del antall spur gear tenner med antall pinjong tenner . Multipliser dette resultatet av sendingen din endelige utvekslingsforholdet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112138.html

Previous:
Next:

andre Autos