Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

History of Ford Traktorer

Den amerikanske bonden var allerede endre Ford Model Ts å utføre feltarbeid da Henry Ford begynte å lage traktorer under Fordson navn. Som sønn av en bonde, anerkjent Ford behovet for en mer produktiv og lønnsom hverdag og begynte å produsere små, men effektive traktorer i masse mengder i 1917. Historie

første Fordson var Model F, utstyrt med en 20-hestekrefter, firesylindret motor. Ford produserte det gjennom 1928. I slutten av 1938, slo Ford en avtale med traktor byggmester Harry Ferguson å utvikle Ford-Ferguson 9N basert på et design og hydraulisk system med Ferguson. I 1986 kjøpte Ford Motor Company Sperry-Holland høyet baler å utvikle Ford-New Holland traktor.
Betydning

Fordson traktor var en lav-kost , enkel maskin som modernisert amerikansk landbruk.
Identifikasjon

Fordson i sine tidlige år var betydelig mindre enn de traktorene bygget av konkurrenter og ble anerkjent av Fordson navn, og etter 1964 "Ford" moniker, på forsiden av sine maskiner.
Typer

Blant modellene var "tricycle", rad- beskjære, all-purpose utility, den industrielle og standard landbruks kjøretøy, og alle ble drevet av diesel, bensin eller bensin-parafin motorer.
Egenskaper

Ford ansatt justerbare aksel mounts foran å tillate bønder å justere bredden for eventuelle rad-avlinger, samt valgfrie hodelykt for nattarbeid, og dermed gjør bøndene til å strekke arbeidsdagen lenger.
Size

Fordson-Ferguson 9N serien ble drevet av en 28-hestekrefter, 119,7-kubikk-tommers, firesylindret motor.
Fun Fact

Henry Ford II endte vellykket partnerskap med Harry Ferguson, koster Ford Motor Company millioner av dollar når Ferguson tok med seg sine lukrative hydraulisk styresystem patenter og ble en hard konkurrent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112021.html

Previous:
Next:

andre Autos