Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Accident Insurance >> Content

Typene Kjøretøy forsikringsverdien Under en Auto personvern

Med biler, lastebiler, motorsykler, sport nyttekjøretøyer, bobiler og terrengkjøretøy, er det en rekke forskjellige typer kjøretøy som trenger forsikring i dag. Den standard auto policy kan dekke en del av disse, men det er nødvendig for å oppnå spesielle forsikring for de andre. I mange tilfeller er biler, personbiler lastebiler og SUVer dekket under en auto politikk. Motorsykler, RVs, ATV og noen modifiserte kjøretøy vanligvis ikke dekkes auto politikk. Det er lurt å sjekke statlige lover med statens forsikring kommissær og diskutere forsikring alternativer med et byrå i ditt område før til å få et kjøretøy. Biler

De fleste biler kan være dekket under en standard bil forsikring, inkludert elektriske, hybrid og bensin biler. Enkelte biler kan ikke være forsikringsverdien under en standard auto politikk. Kjøretøy med modifiserte motorer (for eksempel en sportsbil som har en nonfactory racing motor) kan ha vært forsikringsverdien under en auto politikk før endring, men kan ikke være forsikringsverdien under en standard policy post-modifisering. Imidlertid kan slike biler være forsikringsverdien under en spesiell høy risiko auto politikk.
Lastebiler

Mange personbiler lastebiler kan være forsikret under en auto politikk. Akkurat som med biler, avhenger den eksakte forsikringsdekningen tilgjengelig for lastebil eiere på begge statlige lover og på forsikringsselskapet politikk. Lastebiler som ikke kan dekkes av en automatisk forsikring inkluderer slep lastebiler, lastebiler som brukes for transport eller annen virksomhet, svært store lastebiler eller lastebiler som har modifiserte motorer.
SUVer

SUVer er ofte forsikringsverdien under en auto politikk. Dersom SUV er standard størrelse, vekt og type det er normalt dekket under auto dekning. Imidlertid kan svært store SUVer, veldig tunge SUVer, endret SUVer eller SUVer som brukes utelukkende for arbeid formål ikke bli dekket. En forsikring agent i ditt område kan fortelle deg den eksakte krav for å sikre en SUV under en auto politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/accident-insurance/93997.html

Previous:
Next:

Accident Insurance